Hlavní obsah

Heidi Klum sbalil Seal na obepnuté šortky a jejich nepřehlédnutelný obsah!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Google: Licence Creative Commons

Zpívá o romantické lásce, ale svoji exmanželku Heidi Klum sbalil přitažlivý Seal zcela neromanticky! Okouzlil ji svými obepnutými šortkami a nepřehlédnutelným penisem

Článek

Neuvěřitelných deset let uběhlo od rozvodu německé topmodelky Heidi Klumové (51) a britského zpěváka Seala (61). Hvězdný pár sice manželství nedokázal zachránit, ale může být právem hrdý na své tři společné děti i na dceru Heidi Klum z předchozího vztahu, kterou zpěvák adoptoval.

Šortky ukázaly vše!

Pozornost supermodelky a televizní moderátorky Heidi Klum upoutal Seal svým přirozením. Poprvé se jejich pohledy setkaly v hotelové hale v New Yorku v roce 2004. Supermodelka seděla se společným přítelem, když Seal prošel dveřmi v přiléhavých sportovních šortkách. „Přišel právě z posilovny a já tam seděla a byla jsem jako opařená,“ přiznala v rozhovoru se známou Oprah Winfrey. „Viděla jsem skoro vše!“ přiznala supermodelka. Na Seala udělala dojem i ona. Prozradil, že ho nejprve přitahovala „laskavost v jejím úsměvu“. Díky tomu měl prý pocit, že nikdy neviděl nikoho krásnějšího. Ve skutečnosti by se jejich první setkání dalo nazvat osudovou přitažlivostí na první pohled.

Na prvním rande byla těhotná

Pět týdnů poté co se potkali, měli své první rande. Načasování ovšem zrovna ideální nebylo. Klum totiž právě zjistila, že je těhotná s dcerou Leni (20), jejímž biologickým otcem je italský multimilionář, známý svým působením v šampionátu Formule 1, Flavio Briartore (74). Když své těhotenství Sealovi svěřila, ten se jen zasmál: „Už? To je úžasné!“ Modelka tedy musela s pravdou ven: „Ne s tebou, ty hloupý!“ popsal počátky vztahu sám Seal. „To nic nemění na tom, co k tobě cítím! A fakt, že mi to teď říkáš jen dokládá, že ke mně cítíš totéž!“ řekl po pár vteřinách.

Věděl, že je ta pravá

Mnozí za to Seala obdivolali, ale on se jako hrdina necítil. „Upřímně to tak nevidím. Měl jsem naopak štěstí. Na běžné předmanželské tanečky nebyl čas a já jsem poprvé v životě měl ve vztahu naprosto jasno a přesně jsem věděl, co musím udělat!“ vysvětlil, proč se rozhodl Heidinu dceru Leni (20) posléze adoptovat. Po celou dobu vztahu si pár dával najevo svou náklonnost velkolepými gesty. Seal nasadil laťku vysoko, když požádal Klumovou o ruku v iglú na vrcholu odlehlého přírodního ledovce v Kanadě dva dny před Vánocemi. Rok po narození Leni, čekal pár své první dítě. Své ano si řekli během nenápadného svatebního obřadu na pláži v Mexiku v roce 2005. Během svého sedmiletého manželství pak každý rok obnovovali manželský slib vždy s novým tématem. „Je to pro nás tak výjimečné, něco, co milujeme a na co si i naše děti zvykly,“ říkala dříve šťastná Heidi o jejich tradici. Je to prý jako: „Hej, máma a táta se milují a každý rok se berou!“ V manželství se jim narodily tři společné děti. Synové Henry Günther Ademola Dashtu (19) a Johan Riley Fyodor Taiwo (18) a dcera Lou Sulola (15), přičemž Seal oficiálně adoptoval Leni v roce 2009.

Duet uchvátil, ale nepomohl

O jejich lásce nikdo nepochyboval! Na módní přehlídce Victoria's Secret v roce 2007 zazpívali Heidi (která je bývalým andílkem Victoria’s Secret) s manželem jejich ikonický duet „Wedding Day“. Ohromili nejen svými hlasy, které spolu báječně ladily, ale i vzhledem. Klum na sobě měla fialové minišaty s flitry bez zad, zatímco Seal zvolil křišťály posetý stříbrný oblek. O to větší šok potom způsobilo oznámení jejich odloučení v lednu 2012. Klum o tři měsíce později požádala o rozvod s odkazem na nesmiřitelné rozdíly. Rozvedeni byli až v říjnu 2014. „Zatímco jsme si užili sedm velmi milujících, loajálních a šťastných let v manželství, po dlouhé snaze o souznění jsme se rozhodli oddělit,“ uvedl pár ve společném prohlášení pro časopis People. „Během našeho vztahu jsme k sobě měli nejhlubší respekt a stále se velmi milujeme, ale rozcházíme se!“ V prohlášení dále zaznělo, že jde o blaho jejich dětí, které zůstává největší prioritou.

Vyměnila ho za zajíčka

Po překvapivém rozchodu Klum odhalila, že její manželství nebylo vždy tak spokojené, jak se zdálo. Odmítla to ale podrobněji komentovat. „Nechci mluvit pozitivně ani negativně o vzestupech a pádech, které jsme měli. Každý pár si něčím projde!“ Po rozvodu začala Klum v roce 2018 chodit s německým hudebníkem Tomem Kaulitzem (34) za kterého se provdala v roce 2019. Seal narozený jako Henry Samuel je od roku 2021 romanticky spojen se svou bývalou osobní asistentkou Laurou Strayerovou.

Zdroj: People.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz