Hlavní obsah

Vy jste to nepochopili!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: www.pixabay.com

Ministr Bek je skromný muž činu

Článek

Kdo by si snad myslel, že ministr Bek je papaláš, tak ten je vedle jak ta jedle. Ten totiž neví, že ministr Bek svůj volný čas totiž věnuje intenzivně medicíně, tedy konkrétně studiu první pomoci. A tak, když pan ministr použil záchranářskou uličku, použil ji jednoduše jen proto, že se rozhodl být na místě jako první a zraněným poskytnou první pomoc, což je ostatně jeho občanská povinnost. Jen jeho vrozená skromnost, kterou prokazuje bytem za 57 litrů s garážovým stáním, kam si asi uklízí koloběžku, když jezdí vládním autem s majáčkem, mu nedovolí přiznat, že se snažil zachránit lidské zdraví a životy.

Jestli zachrání naše školství, to se ještě uvidí. Dětem, učitelům a dalším pracovníkům ve školství přeju hezké a klidné prázdniny.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz