Hlavní obsah
Lidé a společnost

Emma Smetana je obrovským vzorem pro nás všechny lenochy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Legendární zpěvačka, moderátorka, politoložka a filozofka Emma Smetana nezahálí!

Článek

Pozor! Na letošní plavkovou sezonu je Emma Smetana (36) rozhodně připravená a nutno říct, že je to pořádná jízda! Do pravidelného cvičení se pustila už před pár měsíci a výsledky jsou vidět nejen na Instagramu, ale i naživo.

Emma se pyšní super štíhlým tělem, které neváhá odhalit a ukázat světu.

Před pár lety byste Emmu v posilovně nepotkali ani omylem. Její vztah ke cvičení byl stejně vřelý jako vztah kočky k vodě, nebo D. Nerudové k F. Turkovi.

Avšak něco se změnilo. Možná je to tím, že si při každoročním pobytu na Bali zamilovala jógu. Nebo možná je to tím, že objevila kouzlo endorfinů, které vám cvičení přináší. „Cvičím teď každý den,“ nechala se slyšet zpěvačka, která už si bez ranního pozdravu slunci nedokáže představit den.

Emma Smetana na Instagramu sdílí své pokroky, které dělá s elegancí gazely a lehkostí motýla. A my ostatní, kteří se snažíme poskládat svůj týdenní cvičební plán aspoň na papír, se můžeme jen inspirovat. Emma totiž dává jasně najevo, že cvičení není jen o fyzické kondici, ale hlavně o dobrém pocitu ze sebe sama.

Její super štíhlá postava je výsledkem tvrdé dřiny, ale i obrovské motivace. Každý den nám ukazuje, že když se něco chce, všechno jde.

A když se na to podíváme z trochu širší perspektivy, možná nám Emma ukazuje i něco víc – že totiž není nikdy pozdě začít dělat něco pro sebe.

Takže až budete letos vybírat nové plavky, vzpomeňte si na Emmu Smetanu. Nejen proto, že od šesti let hraje na klavír.

Ale taktéž nám může být inspirací, tím, že nám všem pranepatrným připomíná jednu důležitou věc: cvičení a péče o své tělo není o dokonalosti, ale o radosti z pohybu a lásce k sobě samému.

A to je, milí čtenáři, ta nejlepší motivace, jakou si můžeme přát.

Tak hurá do plavek a na pláž! Možná tam potkáme i Emmu, jak si vesele trénuje svůj další pozdrav slunci či jiné hvězdě.

Buďme jako Emma! Milujme se!

---------------------------

Zdroje a další informace :

https://www.super.cz/clanek/celebrity-emma-smetana-zahajila-plavkovou-sezonu-svou-formu-na-letosni-leto-predvedla-v-modelu-jako-z-pobrezni-hlidky-1505614

https://www.super.cz/clanek/celebrity-kozeny-top-leginy-a-panske-sako-emma-smetana-se-extravagance-neboji-ukaze-se-i-na-olympiade-v-parizi-1505199

https://cs.wikipedia.org/wiki/Emma_Smetana

https://www.instagram.com/p/C8HyneDN5jS/?img_index=1 - Instáč Emmy S.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz