Hlavní obsah

Perfektní práce.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Pouhý přípis do již tak objektivní pravdy.

Článek

Líp to napsat ani nejde příteli. Když staří lidé, kteří věří těm prolhaným zrádcům svobody ze sekty ANO, ať v paměti své zalistují, jak často zbožná Alenka, zajistila minimální rehabilitační cvičení, pro všechny ty starce a nemocné, kteří jsou už na doživotí odsouzeni k nekonečnému setrvání v místě bydliště, maximálně s procházkou okolo domu, nebo pečovatelským domem? Jestli pak jim Alenka přistavila jeden, jediný, autobus, na poznávací zájezd do krásné a slunné Itálie, nebo aspoň k Máchovu jezeru, nebyla to právě ta zbožná Alenka, co musela za jejich odevzdané daně, platit soukromé a profesionální fotografi, jen z vlastní marnivosti utrácela milióny ročně, které mohla bez nejmenších potíží použít na to, o čem dnes mluví v jejich cílených výletech za důchodci.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz