Hlavní obsah
Hobby a volný čas

Pletařská celebrita Stephen West dokončil ponožkový rok 2023

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pixabay.com

Pletařská výzva na příští rok? Upleťte si každý měsíc ponožky podle známého návrháře Stephna Westa.

Článek

Stephena Westa znají pletařky a pletaři po celém světě, díky jeho extravagantním návrhům a barevným kombinacím. Dlouhodobě se může pyšnit vysokou popularitou a jeho návody buď milujete, nebo nenávidíte. Každý jeho návod pletou tisíce lidí a každoročně pořádá několik online akcí, nejznámější je jeho podzimní pletení šátku, u kterého dopředu nevíte, jaký bude finální tvar a vzor.

Letos přišel s dalším nápadem, a to vydáváním návodů na pletené ponožky po celý rok 2023. Při koupi jeho e-knihy na vás každý měsíc čekal nový návod. Prosincové ponožky vydal jen před pár dny.

A rovnou vyhlásil, že v roce 2024 bude v tomto konceptu pokračovat. Přemýšlím, že bych se zapojila, i když si nejsem jistá, jestli je v mých (hlavně časových) možnostech, uplést jeden ponožkový pár každý měsíc. Ale jako výzva mi to připadá zajímavé. Navíc Stephen West je známý pro své velmi dobře popsané návody, které zvládne i úplný začátečník a u návodů, kde je složitější technika často bývá i video, kde vše popisuje.

Pokud vás stejně jako mě láká pletařská výzva, mrkněte na ravelry.com nebo přímo na jeho stránky westknits.com, tam se dozvíte více podrobností. Navíc na svém Instagramu nyní psal, že pokud e-knihu zakoupíte ještě v prosinci, dostanete jeden návod na ponožky rovnou zdarma a ještě ušetříte z celkové ceny e-knihy. A to už se vyplatí. Pletení zdar!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz