Hlavní obsah

TOP 10 filmů na Netflixu v Česku - druhý týden v prosinci 2023

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Netflix for Press

Seznam nejsledovanějších filmů na NETFLIXu - 2. týden v prosinci 2023

Podle webu Netflix, který mj. zpracovává sledovanost filmů a seriálů v různých zemích, přinášíme seznam deseti nejsledovanějších filmů na Netflixu v týdnu 4. - 10. prosince 2023 v České republice.

Článek

TOP 10 filmů na NETFLIX

Nech svět světem: Tento film je apokalyptický thriller o rodině, která se musí vyrovnat s kybernetickým útokem, který zničil moderní technologie. Film režíroval Sam Esmail a obsahuje hvězdy jako Julia Roberts, Ethan Hawke a Mahershala Ali1.

Vyšehrad: Fylm: Od chvíle, kdy jsme Julia Lavického viděli naposledy (ano, bylo to tehdy, když „prodal“ zápas, ale zapomněl na to, a dal krásný gól), uběhl více než rok. Lavi je, jak by řekl jeho agent Jarda, pořád stejný dement, ale začalo se mu konečně dařit. A to jak ve fotbalovém, tak v osobním životě.

Rodinná rošáda: U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí.

Nikdy neříkej nikdy: Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě.

Grinch: Tento film je animovaná adaptace klasického příběhu o grinchovi, který se snaží rušit Vánocenou radost pro Whosy. Ale bude změněn dárkem od mladé holčičky.

Leo: Hudební komedie o dospívání a posledním roce na základce z pohledu ještěrky Lea, který žije ve třídě v teráriu. Hlavní postavu namluvil Adam Sandler.

Vánoce jako obvykle: Thea se rozhodne oslavit zásnuby tím, že konečně představí Jashana rodině. Jeho indické kořeny a norské vánoční tradice jejích rodičů jsou ale pořádně výbušná kombinace.

Rychle a zběsile (2001): Brianovi se konečně podaří stát se členem party vedené Dominicem, který je doslova blázen do nelegálních závodů, pořádaných většinou v noci na periférii Los Angeles. Je to obrovské divadlo pro obecenstvo zběsilých jízd, ale především posedlost pro piloty speciálně upravených superauťáků.

Vánoční příběh: Česká romantická komedie. Dvanáct bylo apoštolů, dvanáct bylo rozhněvaných mužů a dvanáct je charakterů v neobvyklém vánočním příběhu. Každý z nich je jiný a každý prožívá Štědrý den zcela jiným způsobem. Jejich osudy se složitě po celý den proplétají a každý jejich čin ovlivní životy všech ostatních, ať si to uvědomují nebo ne.

Rychle a zběsile 8: Tento film je akční thriller o šestech nejlepších agentech FBI, kteří museli zachránit svou kolegyni z pasti s teroristy. Film režíroval F. Gary Gray a obsahuje herce jako Dwayne Johnson, Jason Statham a Charlize Theron.

Zdroje: Netflix.com, Filmbaze.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz