Hlavní obsah
Nakupování

Nákupy v Polsku: Seznam polských e-shopů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Preis King - Pixabay

Nákupy v Polsku jsou pro Čechy na vzestupu. Podnikají cesty za nákupy na polské tržiště do blízkého pohraničí, ale i objednávky z polských internetových obchodů jsou stále častěji využívány.

Polsko je známé svými rozmanitými obchody, které lákají svou širokou nabídkou a konkurenceschopnými cenami. V tomto článku vám představíme seznam prověřených polských obchodů a e-shopů.

Článek

Je již dobře známo, že polské obchody často nabízejí většinu zboží za nižší ceny než u nás. Z tohoto důvodu se mnoho lidí z příhraničních oblastí rozhodlo jezdit nakupovat do Polska potraviny, oblečení a další produkty. Avšak pro ty, kteří nemají vlastní auto, bylo dosud nakupování v Polsku nepřístupné. Naštěstí existuje skvělá alternativa - využití polských e-shopů, která umožňuje ušetřit peníze i bez nutnosti cestovat do Polska.

Tento rádce je zaměřený především na české zákazníky, kteří hledají informace o nakupování v polských obchodech. V našem seznamu uvádíme pouze prověřené oblíbené řetězce a e-shopy s dobrou reputací a pozitivními recenzemi.

Polské obchody s potravinami

  • Aldi: Aldi je nadnárodní řetězec supermarketů s pobočkami po celém Polsku. Nabízí široký sortiment potravin, včetně čerstvého ovoce a zeleniny, masných výrobků, pečiva a dalších denních potřeb. Aldi se zaměřuje na kvalitu a konkurenceschopné ceny, což ho činí oblíbeným výběrem mezi zákazníky.
  • Auchan: Auchan je velký mezinárodní hypermarketový řetězec, který nabízí široký sortiment výrobků pro domácnost. V polských obchodech Auchan najdete potraviny, spotřební elektroniku, oblečení, kosmetiku a další zboží. Auchan se vyznačuje příjemným prostředím pro nakupování a přátelským personálem.
  • Biedronka: Biedronka je největší polský diskontní řetězec s více než tisícovkou prodejen po celé zemi. Je známá svými nízkými cenami a širokým výběrem potravin a dalších výrobků. Biedronka se zaměřuje na jednoduché, no-nonsense nakupování a pravidelně nabízí akční nabídky a slevy.
  • Carrefour: Carrefour je mezinárodní maloobchodní řetězec, který je populární také v Polsku. Carrefour provozuje hypermarkety, supermarketů a malé prodejny, nabízející široký sortiment potravin, domácích spotřebičů, oblečení a dalšího zboží. Carrefour je známý kvalitou produktů a služeb.
  • Dino: Dino je rychle rostoucí polský maloobchodní řetězec, specializující se na prodej potravin. Dino má síť malých prodejen, které se zaměřují na rychlý a pohodlný nákup základních potravin a denních potřeb. Dino je cenově dostupný a nabízí širokou škálu produktů pro každodenní nákupy.
  • Intermarche: Intermarche je francouzský maloobchodní řetězec s pobočkami v Polsku. Intermarche se zaměřuje na kvalitní potraviny a nabízí široký sortiment zahrnující čerstvé produkty, maso, sýry, pečivo a další. Řetězec také podporuje lokální produkci a udržitelnost.
  • Netto: Netto je další diskontní řetězec, který nabízí cenově dostupné potraviny a další zboží. Netto se zaměřuje na efektivní nakupování a nabízí široký výběr denních potřeb. Nabízí také různé akční nabídky a slevy.
  • Spar: Spar je mezinárodní maloobchodní řetězec, který je přítomen i v Polsku. Spar provozuje supermarkety s širokým sortimentem potravin, čerstvých produktů, alkoholu, kosmetiky a dalšího zboží. Spar se vyznačuje kvalitními produkty a přátelskou atmosférou pro nakupování.

Přední polské eshopy

Polští e-shopy se pyšní nabídkou od potravin až po elektroniku, od módy po domácí potřeby. Výhodou nákupu v polských e-shopech je také možnost objednávek z pohodlí vašeho domova a možnost využití výhodných cenových nabídek a slev. Pokud nechcete cestovat za hranice, ale rádi byste si objednali zboží z Polska online, podívejte se na seznam oblíbených polských e-shopů:

  • Ceneo.pl – obchod se vším, obdoba naší Alzy.
  • Allegro.pl – e-shop sdružující malé a střední podnikatele z celého Polska: zboží všeho druhu od potravin po elektroniku.
  • krainazabawy.pl – internetové hračkářství.
  • 51015kids.eu – dětské a dámské oblečení, kosmetika, produkty pro dům a zahradu.
  • gomez.pl – dámské, pánské i dětské oblečení.

Ve světě online nakupování je důležité vybrat si důvěryhodné a kvalitní e-shopy. Proto jsme pro vás připravili tento seznam, který obsahuje oblíbené polské e-shopy s dobrými recenzemi a prověřenou reputací. Bez ohledu na to, zda hledáte oblečení, elektroniku, kosmetiku nebo dětské hračky, v našem seznamu najdete obchody, které vám mohou poskytnout široký výběr produktů za přijatelné ceny.

Facebook skupina s radami

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz