Hlavní obsah
Satira

Ženské zbraně hromadného rušení

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Žena se zbraní

Ženské zbraně. Co to je? Z pohledu muže i z pohledu ženy se jedná o jiné „elementy“. Přesto ženy na ten mužský pohled berou velmi často ohled.

Článek

Pokud dáte do vyhledávače otázku, co to jsou ženské zbraně, dostanete mnoho odpovědí převážně z ženských časopisů či ženských sekcí různých medií. Dostanete pak seznam, na kterém se nachází například použití mimiky, správného postoje, tón hlasu, pohled očí a také rafinovaná taktika - umění naslouchat nebo chválit. HLAVNĚ TO CHVÁLIT - kolikrát jsem doma slyšel: „Ty můj nejmilejší tatínečku…“ kombinované prosebným pohledem a následně jsem vydal požadované, případně mi bylo líto, že nemohu dát více.

Jako otec dvou dcer tento seznam nemůžu než podpořit. Ale i moje dcery už vědí, jak je to naivní. Obzvláště, když mne ta mladší odzbrojila výrokem, kdy prohlásila, že když bude chtít nějaké výhody od učitelů, stačí si vzít větší výstřih. Nerad slyším takové věci od mé malinké dcerky - jsem totiž typický otec, který by dcery nejraději držel doma a chlapce jim ukazoval jen na fotografii a to až po dosažení nejméně čtyřicítky. A ven je pouštěl jen v hidžábu.

Ale jak je vidět i má malinká dcerka (mimochodem jí je dvacet) přišla na to, jaká je nejmocnější ženská zbraň. A jak jsou muži ve většině případů strašně jednoduší. On totiž mužský mozek je opravdu jiný než ženský. Alespoň u tech mužů, kterým proudí v žilách aspoň trochu testosteronu. Ten totiž má velký vliv na vnímání okolí a hlavně žen. Pokud takto postižený muž totiž vidí hezkou ženu, automaticky ji zaregistruje už na vzdálenost nevídanou. A je vědecky dokázené, že nahou ženu vidí muž na vzdálenost ještě větší. Dokonce jeden z astronautů mise Gemini sledoval opalující se ženu nahoře bez na Floridě. A problémy Apollo 13 prý dokonce způsobila snaha lépe vidět na FKK pláž v Německu.

Je to tak, že pokud do mužského oka přijde byť jediný foton s informací o nahé ženě, veškerá pozornost muže se pak upře směrem odkud ten foton přišel. Díky snaze lépe vidět, máme třeba dalekohledy. Prdlajs hvězdy sledoval Galileo Galilei - pradleny na druhé straně řeky sledoval. Nebo televizní technika - sice všichni tvrdí, že jedním z prvních TV přenosů byl balet, ale nikdo neřekne, že to bylo hlavně proto, že se snažili zjistit, která baletka má nejhezčí nohy.

I za vynálezem internetu stály nahé ženy - fotky nahých žen se sdílely už před vynálezem internetu a díky němu jsou teď všude. Miniaturizace kamer je taky důsledek snahy vidět více nahých žen.

Ale vraťme se do reality. Pokud tedy muž vidí skoro nahou ženu. Třeba jako je na následujícím obrázku, tak přepne mozek na úplně jinou úroveň.

Foto: https://pixabay.com/cs/illustrations/kr%C3%A1sn%C3%A1-%C5%BEensk%C3%BD-modelka-8770113/

Čtenářka

Kolik mužů by bylo schopno v přítomnosti takové čtenářky v knihovně třeba Akademie věd jakékoliv práce? Reálný muž si bude zrovna číst o Teorii relativity, nebo o Hobsonově … a najednou uvidí… žena … prsa… co jsem to četl… kdo je Hob??? A teorie čeho? Měla by večer čas?… ta má ale hezké… oči? co je to ta relativita? sakra, proč tu vůbec sem…

Pravda je, že existují výjimky - programátoři. Ale i tem občas dojde, že na světě není jen zdrojový kód a tak vymyslí třeba Internet.

Ale zpět do reality a současnosti - I když si musím obrázek schovat abych lépe formuloval myšlenky (měla modré oči?) . Podle toho jak se žena oblékne, či vysvlékne, či jak to nazvat, lze v mnohém usuzovat její záměry, třeba když jde na rande. Tedy ne na rande, třeba jen na kafe či čaj. Ale když přijde oblečená jako dívka níže. Opravdu má zájem jen o to kafe?

Foto: pixabay.com

žena

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám