Hlavní obsah
Lidé a společnost

Když genderismus žene děti proti rodičům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Scott Wiener

Kalifornský senátor Scott Wiener, jeden ze dvou předkladatelů zákona AB 957.

Nový kalifornský zákon umožňuje omezit rodičovská práva proto, že nedostatečně podporují změnu genderové identity jejich vlastního dítěte.

Článek

Zákonodárný sbor státu Kalifornie schválil nový zákon AB 957, který mění definici tzv. nejlepšího zájmu dítěte při posuzování omezení rodičovských práv. Zbývá už jen podpis guvernéra, který se očekává.

Nově mají kalifornské soudy ve sporech o rodičovská práva povinně posuzovat také míru souhlasu rodiče s genderovou identitou nebo genderovým sebevyjádřením dítěte. Pokud se nepletu, žádná spodní věková hranice dítěte není stanovena.

Pokud vezmeme v úvahu genderistické vymývání mozků ve školách, jehož náznaky lze pozorovat již i u nás, máme totalitu jako vyšitou. Režim, který vymýváním mozků žene děti proti rodičům a podporuje mrzačení dětí ve jménu ideologie, si jiné označení než totalitní nezaslouží.

V Kalifornii se tedy má stát realitou možnost omezit rodiče na jejich rodičovských právech proto, že nebudou souhlasit s genderovou identitou, se kterou přišlo jejich dítě ze školy.

Tuto zvrácenost navrhli senátoři Scott Wiener (na úvodní fotce) a Lori Wilson.

Zákon AB 957 je doklad toho, co všechno je na západě v 21. století navzdory veškeré historické zkušenosti možné. Skutečně platí známé varování Ronalda Reagana, že svoboda není nikdy více než jednu generaci vzdálená od svého konce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz