Hlavní obsah

Migrační pakt ve světle palestinské agrese

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Evropská komise, audiovisual.ec.europa.eu/

Tisková konference Evropské komise konaná 23. 9. 2020, na které byl představen migrační pakt.

Palestinská agrese kromě jiného ukazuje také na vážnost problému nelegální migrace.

Článek

Jsme šokováni, ale ne překvapeni, že v Evropě žijící migranti palestinské útoky oslavují. Nedávno jsme byli svědky migrantských nepokojů ve Francii. Kriminalita ve Švédsku je již na takové úrovni, že je povolávána armáda.

Znovu vyplouvá na povrch, že EU dotuje Palestinu miliardami Eur. Dozvídáme se, že Německo nehodlá přestat ve financování politických neziskovek pašujících migranty do Evropy. Evropská komise připravuje částečnou legalizaci dnes nelegální migrace.

Ve stejné době vrcholí příprava migračního paktu, který EU umožní migranty rozvážet po celé EU. A zdůrazňuji, že za určitých podmínek i bez možnosti se vyplatit. Jeden ze dvou pilířů migračního paktu odhlasoval i Vít Rakušan a měl k tomu podporu Petra Fialy.

Ve světle palestinské agrese a všeho výše uvedeného se migrační pakt zřetelně ukazuje jako reálné nebezpečí. Jako obludnost, kterou je třeba zastavit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz