Hlavní obsah

Migrace není legrace, aneb už zase nám lžou!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Migrace není legrace ale migranti se můžou smát

Už zase nám lžou. Lži o migračním paktu nemají vůbec žádnou logiku. Stačí si těch 10 bodů přečíst a i školákovi je jasné, že nám vláda zase lže.

Článek

10 ustanovení Evropského paktu o migraci patlala a látala Evropská komice (sakra, asi překlep) s Evropským parlamentem celkem 9 let.

Připomeňme si, že roční rozpočet Evropského parlamentu je 57 bilionů korun (57 000 000 000 000). Za 9 let to činí 520 bilionů korun, tedy půl trilionu z daní občanů EU, za které nám tahle instituce nařizuje čím máme topit, čím topit nesmíme, kolik si tedy máme vzít svetrů, až bude doma zima, co máme jíst a co jíst nesmíme, co je pro nás zdravé a co není, kolik smíme nahlas uznávat pohlaví, čím budeme nebo nebudeme jezdit, že nesmíme pít brčky z plastů, ačkoliv v nich je zabalené každé kolečko salámu, jak se bude či nesmí jmenovat máslo a rum…a spoustu dalších slátanin, přesto, že je drtivá většině občanů, tedy voličů, tvrdě proti. Neměl by snad politik zastupovat vůli občanů? Neměl by v demokracii rozhodovat názor většiny?

Demokracie je největší podvod na lidi v dějinách lidstva. Jak to asi může dopadnout, když dva vlci a beránek budou hlasovat, co bude dnes k večeři.

A teď jim trvalo 9 let, aby schválili de facto 5 základních bodů, jak si budou mezi sebou posílat uprchlíky, které mama Merkel (tak ji uprchlíci nazývají), pozvala. Těch pět bodů říká, jak se budou uprchlíci rozdělovat ze státu do státu, když je někdo odmítne, kolik za ně zaplatí, a jak se budou ti migranti vracet zpátky, odkud přišli, pokut nebudou sekat latinu.

Jedna lež za druhou. Kecy, bláboly a politické slátaniny.

Předně, žádného migranta nikdy nikdo nikam nevrátí!

Prý jen dva prstíčky si ohřejeme a hned zase půjdeme. Prd..čky naší babičky. Jak jednou strčí migrant své prstíčky na půdu EU, už ho nikdo nikam nevrátí. Stačí když, což on dobře ví, zahodí pas.

Představte si situaci, že přijdete do Vietnamu a za hranicemi vás odchytí policajt. Odvede na imigrační a tam vyplníte, že jste Fanda Trampota a že jste rodilý Kambodžan a požádáte o azyl. Ten vám zamítnou a alou domů. Posadí vás do letadla a šup do Kambodži. Imigrační úředník v Kambodži zbystří. Sakra, ten nevypadá jako Asiat. Ukaž pas, synku. Nemám, vy na to. ON (Podrbe se za uchem, významně, samozřejmě): No, ale jak my můžeme vědět, že jsi Kambodžan. VY: Pokrčíte rameny. ON: Tak alou zpět do Vietnamu. Tečka. Nic víc. Vietname, poraď si.

Žádný stát nepřijme nikoho, o kom neví, kdo je, i kdyby (asi) byl dřív jeho občanem.

S africkými nebo blízkovýchodními migranty je to stejné. Zahodí pas, řeknou že jsou z Tunisu, tamní úředník to nemůže ověřit, navíc má migrant senegalský přízvuk, tak čuš bus a zpátky stejným érem do Germánu. Tím příběh končí. Žádné vyhošťování nikam nebude.

S Fandou by to bylo snazší, ten má původní pas s biometrickými údaji. Jednou by ho někdo, třeba v Evropě, odhalil. Ale Afričané žádné takové biometrické ochranné prvky nemají. Nemají ani pasy. Většinou ani žádný průkaz totožnosti. Tak že nemusejí ani nic schovávat. Prostě vyjedou na gumáku 2 km od pobřeží Libye, tam je „zachrání záchranná loď“ z Itálie „a zachrání je“ 600km do Itálie. Už vstupem na EU plavidlo jsou na Evropské půdě. A je vyhráno. Sbohem a šáteček, Afriko, mama Merkel nás bude vítat. A jednou pro vždy tě její poddaní z celé EU krmit, šatit a hýčkat. Ze svého.

Lež o přerozdělování migrantů? Nikdo není oprávněn nařídit migrantovi, kde se bude zdržovat. Oni chtějí do Německa. Mama Merkel je pozvala. Německo použije ustanovení Migračního paktu a várku 300 migrantů pošle to Maďarska. 300 je směšné a nic neřešící číslo. Ani tři tisíce není nic. No, ale v Maďarsku se jim moc líbit asi nebude. Jeho sociální politika není zdaleka tak štědrá, jako německá, obyvatelé nejsou z úřadů a policie zdaleka tak vystrašení, jako Němci, aby tolerovali desítky závažných trestných činů, třeba pobodání, znásilnění, loupeže, či napadení. Denně! A ani migrantem sdělené údaje, třeba že je učitel, i když neumí psát, maďarské úřady nezkousnou (na rozdíl od těch německých) a šup s migrantem do dolů na hliník. Migrant sem nepřišel dřít na bílou chátru. Přišel za lepší budoucností a tou rozhodně není makat jako šroub na důchody maďarských seniorů, šetřit několik let na motorku a 30 let splácet hypotéku. Kdyby totiž v Africe nějaký domek nebo motorku měl, nikdy by nevzal čáru do Evropy. Tak že se migrant, s papírem, že má pobyt v EU, sebere a hajdy zpátky do Germánu. Nikdo už ho chytat nebude a tím méně vracet zpět Ungárům, obzvlášť, když to on „svobodně“ odmítne. Není síly ho vrátit. Má právo svobodného rozhodnutí pobytu.

Bohušu, mě by nevadilo, že si nevstupil, ale že si vystupil… v tomto případě to platí přesně naopak. Protože když migrant sám nebude chtít, Bohuš se nezmůže na nic, než aby ho strpěl. Je to jako zbourat všechny uhelné a jaderné elektrárny, abych pak elektřinu z uhelných a jaderných elektráren nakupoval od souseda.

Konec lží? Kdepááák.

Prý máme výjimku, říká naše vláda, že díky Ukrajincům nemusíme migranty přijímat. Sakra to je terno. Jen… jak na to ti naši chlapci ze Strakovky přišli? Nic takového se tam totiž nepíše, a že jsem to četl dvakrát. Píše se tam, ve zkratce, že když jiná země přijme určité nemalé množství migrantů, a !!! splní několik dalších důležitých kritérií !!! a tato situace setrvá po dva roky!!!, budou ostatní státy hlasovat!!! , jestli takto postižené zemi nějaké další migranty pošlou a kolik. Nás by se to tedy dotklo až za dva roky a mám obavu, že 300.000 Ukrajinců, kteří se tu mimochodem docela dobře integrovali už dávno před oficiální migrací a většina z nich teď jen využila situace, že tu není načerno, jak tomu dosud bylo, nebude tím důvodem, pro který nám sem nepošlou 3000 afrických a blízkovýchodních běženců, třeba z Eritree, Afghánistánu, Sýrie, Sierra Leone nebo Senegalu.

Výsledek bude asi takový, že

a) bude-li před volbami a vlády budou mít stažené půlky jako čtečku kreditních karet, vezmou z našich daní ze státního rozpočtu půl míče na migranta a pošlou do společného fondu solidarity EU.

b) pokud bude po volbách, přijmeme uprchlíky s otevřenou náručí. Bude to totiž mnohem levnější. Až migrant zjistí, jak ho tu budou lidi milovat a kolik dostane na měsíc po vystátí celodenní fronty na pracáku, vezme fofrem čáru zpátky do sociálně mnohem štědřejší Francie nebo Německa. Jiné státy se jich totiž už tvrdě pokoušejí zbavit.

Vláda prohlásila ústy ministra Rakušana, cituji: „Jako postižená země neplatíme nic do solidárního rozpočtu. Opravdu nevím, co lepšího šlo vyjednat.“

Má pravdu, předseda. Kdyby to vyjednal, nic lepšího udělat nešlo. Jenže oni vyjednali kulový s přehazovačkou. Aby to platilo, je tu několik dalších podmínek, bude to trvat dva roky a pak to podléhá schválení ostatních. Nelhali v tom, že šlo vyjednat něco lepšího. Nevyjednali totiž vůbec nic! Ovšem to ale neznamená, že nakonec nějakou tu výjimku opravdu dostaneme. A i kdyby to mělo být gesto záchrany tvrzení našich nejvyšších, tak účel světí prostředky a zaplať pan Bůh za to.

Co ovšem naší vládě upřít nelze, je skutečnost, že tuto výjimku navrhla právě ČR. Bez ní by se v Paktu o migraci ani neobjevila. Za to palec nahoru.

Ale abychom neházeli vše na triko současné vládě, vzpomeňte na začátek článku. Ten pakt o migraci se za ty nekřesťanské prachy tvoří už 9 let. To ti současní ještě o vládnutí jenom snili a teď se více méně plácají v tom, co se packalo už dávno za vlády Babiše, tak nabitého preferencemi krom jiného i za kritiku migračního paktu, jenž ANO vláda 7 let tvořila spolu s Evropskou komicí (sakra zas ten překlep, sorry lidi).

To podstatné, třeba ochranu hranic před vstupem do EU, nebo konec humanitárních plavidel, které za úplatu „zachraňují“ uprchlíky hned u hranic Afriky a vlečou je pak 600 km do Evropy, namísto aby je ještě z výsostných vod Afrických států vrátily zpět, tak to Migrační pakt neřeší!

Migrace není legrace, a rozhodně se v budoucnu nezasmějeme. Už dávno totiž nerozhodují ani vlády. EU nastavila nesmyslné podmínky pro migraci, není už schopna migranty nepřijmout a neziskové organizace se za nemalé peníze předhánějí, kdo jich více doveze. Ne, kdo víc té Africe pomůže k její lepší budoucnosti, ale kdo z té Afriky přinese víc do EU. A soudy jim v tom statečně pomáhají.

Ve staré Říši římské císař Caligula jmenoval svého koně senátorem. Německo jmenuje negramotné učiteli, EU toleruje zločiny na bezúhonné. Kolik takových excesů ještě budeme muset snášet? Jak dlouho nám pořád budou lhát? A jak dlouho si to ještě Euroobčané nechají líbit, než se něco změní?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz