Hlavní obsah

Pomoc pro Kristinku a Marušku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Standano

Kristinka a Maruška ztratily milovanou maminku, pomozte jim žít!

Článek

Po dlouhé těžké nemoci nás navždy opustila milovaná maminka. Její partner o ni dlouhodobě a do poslední chvíle pečoval. Bohužel boj s nemocí prohrála a zůstaly po ní dvě malé dcery 7 a 10 let, rozestavěný domek, hypotéka a úvěr. Pro tak malé děti je to velmi těžké období a postarat se o ně, je pro partnera, kterému je 62 let, velmi náročné a to nejen finančně.

Komu pomůžeme? Pomoci se dostane desetileté Kristince Nelle a sedmileté Marušce Emmě, aby se v dětském věku nedostaly do finančních potíží. Zaslouží si v tomto těžkém období lepší život bez starostí. Nemohou si sami pomoci a veškeré finanční rezervy padly na léčbu nemocné maminky. Ta bojovala se svou nemocí statečně. Po operaci, ozařování a chemoterapiích jsme všichni věřili v uzdravení. Bohužel nám nebylo přáno a jsme stále plni smutku a bolesti.

Za každou vaši pomoc velice děkujeme .

Více na : www.donio.cz/pomockristinceamarusce

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám