Hlavní obsah
Zdraví

Pod stromečkem v kondici - 24 cvičení pro vánoční pohodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Stanislav Duben

Fit adventní kalendář - 24 cvičení pro Vánoční pohodu

Jak si odpočinout od předvánočního shonu a ještě nemít výčitky z vánočního mlsání? Každý den odcvič jedno okénko z Fit adventního kalendáře a zúčastni se výzvy „Pod stromečkem v kondici“ fitness cvičitelky Lucie Dubnové!

Článek

Užij si náš cvičební projekt „FIT ADVENTNÍ KALENDÁŘ“. Natočili jsme pro tebe 24 cvičení zdarma pro vánoční pohodu a odpočinek od starostí, stresu, vánočního úklidu a pečení. Cílem je motivovat všechny k pohybu a navázat na naše „fitness lekce z obýváku“, které pravidelně přidáváme na Youtube kanál https://www.youtube.com/LucieDubnova

Každý den si od 1. do 24. prosince v rámci výzvy zacvičíš jedno okénko z FIT Adventního kalendáře. Jak takové cvičení vypadá se můžeš podívat v prvním okénku:

Jak na to? Každý den odcvič jedno okénko z FIT ADVENTNÍHO KALENDÁŘE ideálně v pořadí 1-24. Pokud chceš, můžeš motivovat i ostatní sdílením hashtagu #adventsluckou a  nasdílením nějakého cvičebního videa.

Kromě krátkého 5-8 minut dlouhého cvičení je vhodné začít krátkým zahřátím.

A po cvičení si nezapomeň dát i krátké protažení.

Pokud některý den video odcvičit nezvládneš, nic se neděje, můžeš den následující odcvičit dvě okénka za sebou.

Jaké typy cvičení tě v Adventním kalendáři čekají? Kdo nevydržel a už se podíval na odkaz, tak z názvů denních cvičení ví, pro ty ostatní prozradím, že se mohou těšit na Bodystyling, Tabatu, Intervalový trénink, Latino dance, Problémové partie, BSH (bříško, stehna, hýždě), Core a to v kombinacích tak, aby se postupně během 24 dní procvičily jak jednotlivé partie, tak celé tělo.

Užij si cvičení, měj krásný pohodový předvánoční čas a nezapomeň nám dát vědět do diskuze tady nebo do komentářů na YouTube, jak se ti cvičení líbí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám