Hlavní obsah
Umění a zábava

Slavní mu svěřují svá tajemství. Tváří v tvář Renému Kekelymu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: FACE TO FACE

Moderátor René Kekely

Nahrávacímu studiu v centru Prahy dominuje žlutý ušák, ve kterém sedí usměvavý moderátor René Kekely.

Článek

Naproti křeslu stojí modrá pohovka, do které každý týden usednou dva zajímaví hosté. Jednoho diváci můžou na Stream.cz vidět v pondělí, druhého pak ve čtvrtek.

Dnes se tu navíc „slaví kulaté výročí“ - pozvání do studia přijal oblíbený režisér Zdeněk Troška. Zavzpomínal na své dětství i na natáčení oblíbené trilogie Slunce, seno… Prozradil mimo jiné i to, že na spadnutí byl čtvrtý díl, ve kterém by starou Škopkovou unesli i s postelí marťani.

Úplně prvním hostem talk show FACE TO FACE  byl jeden z nejslavnějších cukrářů u nás, Josef Maršálek.  Diváci Stream.cz ho mohli vidět 15.9.2020. Dozvěděli se, jak se „kluk z malé české vísky“ dostal do pětihvězdičkového hotelu v Anglii, proč odešel z Buckinghamského paláce a co dělal dva roky v Indii.  Od té doby si René pozval na dvě stovky hostů. Jeden byl zajímavější než druhý. K slzám ho ale dojal jen jeden jediný: legendární herec a zpěvák Josef Zíma. René ho zaskočil otázkou, kterou mu ještě nikdy nikdo nepoložil.  Naopak nejvíc se moderátor nasmál s herečkou Martinou Randovou.

Do modré pohovky výjimečně usedne dvojice. Oddělit od sebe René nemohl Spejbla a Hurvínka,  ani jediného českého břichomluvce Zdenka Polacha a jeho Matýska. Výjimku dostala také Lucie Bílá s bratrem a legendární duo Eva a Vašek. Zpěváci žijí na Floridě a libují si, že tam denně svítí sluníčko a lidé se usmívají mnohem víc než v Česku. Do  Prahy se byli podívat po třech letech a Renému prozradili své plány do budoucna.

Někteří hosté si do studia přivedou svého psa, jako herec Martin Zounar nebo zpěvák Richard Krajčo.  Kněz Zbigniew Czendlik přivedl do talk FACE TO FACE psího hrdinu GUMPA.

„Nejsme konkurence a ani konkurenci nemáme. Naše studio připomíná spíš obývák, hosté často zapomenou na přítomnost kamer a prozradí na sebe věci, které dosud na veřejnosti neřekli,“ říká empatický moderátor. Dodává, že si otevřenosti a upřímnosti svých hostů velice cení.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz