Hlavní obsah
Aktuální dění

Myšlení FORUM 24: „Kdo nesouhlasí s Rakušanem, je lůza!“

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Svobodné médium

zdroj: FORUM 24

22. ledna 2024 napsala „novinářka“ provládního portálu Forum 24 Johana Hovorová článek, ve krém uráží odpůrce Víta Rakušana. Opravdu si tohle nechají lidé líbit? Mohou si to média vůbec dovolit?

Článek

Novináři se diví, že jim klesá důvěra, ale jak jim máme věřit? Vládní koalici, jejím voličům a většině novinářům vadí, že do koncernu Agrofert zatím spadá Mafra (iDnes, Lidovky a další). Opravdu ale nikomu nevadí, co předvádí Forum 24 a další? Takovou propagandu jsme v Česku neměli ani za minulého režimu, iDnes si narozdíl dovolí kritizovat Babiše a další z ANO a nikoho neuráží. Proč tedy iDnes vadí a Forim24 ne? Proč Parlamentní listy jsou označována jako dezinformační web a Forum 24 ne? Ano, Parlamentní listy nejsou objektivní médium, jsou stejné jako Forum 24, pouze mají opačný názor. Znamená to tedy, že správný názor je jen jeden?

To, že je Forum 24 provládní medium a je cílené na voliče vlády víme všichni. Stačí si přečíst pár článků a uvidíte, že vládu nekritizuje zato opozici ve většině článků. Když už vládu kritizuje, má to jediný důvod a to varování, aby se nevrátilo ANO k moci.

Horší ale je, že uráží všechny s opačným názorem. Nazývat opoziční voliče dezoláty a lůzou je něco, co by se ve veřejném prostoru nemělo objevit.

Zajímavé je, jak se tito lidé bouří pokud Česká televize vysílá například tiskovou konferenci Václava Klause, hnutí ANO nebo si dovolí vysílat přenos Andreje Babiše ve Sněmovně. Oni nechtějí slyšet pravdu, chtějí aby byl všude pouze jejich názor.

Sledujte Svobodné médium na sociálních sítích

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz