Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Spím se svým tchánem. Manžel na něj nemá hlavně v jedné věci, říká Eva (28)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Její život se změnil

Najít v jejím manželství problémy by dalo velkou práci. S partnerem se snad nikdy nepohádali a pro své okolí vždycky byli vzorem. Eva však má tajemství, které až jednou praskne, tak se budou dít věci.

Článek

Až se jednoho dne ohlédne a bude svůj život rekapitulovat, na pár let určitě hrdá nebude. Zatím není jasné, o jak dlouhý časový úsek půjde. „Už rok spím se svým tchánem. Nejde to jinak, nedokážu to ukončit. Je to pro mě jako droga, potřebuji vědět, že o mě stojí,“ bez okolků přiznává Eva. Přitom by jen málokdo řekl, že je něčeho takového schopna.

Bankovní úřednice, která většinu pracovního dne tráví v přiléhavém kostýmku, brýlemi na očích a přísným výrazem ve tváři, rozhodně nepřipomíná ženu, které je nevěrná svému manželovi. „Já nic takového neplánovala, přísahám. Navíc jsem to ani nikdy předtím neudělala. Žádného partnera jsem nikdy nepodvedla, nevěra mi vždycky byla odporná.“

Věděli jsme, že to přijde

Přitom nic nenasvědčovalo tomu, že právě s tchánem svého partnera by to měla jakkoli změnit. Na začátku ji totiž nijak nepřitahoval. „Byl to normální chlapík, nebo to tak alespoň vypadalo. Jenže když jsem se s ním začala více bavit, zjistila jsem, že sjezdil půlku světa na lodi, dokázal hodiny mluvit o dalekých zemích a dobrodružstvích, která zažil. Cítila jsem se vždycky jako na jiné planetě.“ Postupně zjišťovala, že je jí s ním dobře.

Poprvé se spolu vyspali v době, kdy byla s manželem u jeho rodičů na návštěvě a její partner jel přes noc s kamarády na ryby. Přišlo to tak nějak samo, na druhou stranu ale úplně samozřejmě. Asi jsme oba věděli, že k tomu jednou dojde, otázkou jen bylo, kdy se to stane.“ Od té doby spolu mají intimnosti pravidelně. Prakticky během každého rodinného setkání.

Vždycky si najdou příležitost, jak být alespoň chvíli sami. I když Eva přiznává, že je to někdy celkem nebezpečné. „Už několikrát jsme byli blízko odhalení. Jenže ono je to na tom ještě víc vzrušující. Ten pocit, že se to může stát a všechno praskne.“

Je pozorný a romantický

Když Eva přemýšlí nad tím, proč to dělá, nemá pro to jen jedno vysvětlení. „Těch důvodů je víc. jeden už jsem popsala. Ale pak je tu věc, které mu manžel nemůže konkurovat. Tchán je neuvěřitelně pozorný, romantický a dělá vše, abych já byla spokojená. Kdykoli, za jakékoli příležitosti. To jsem do té doby neznala. Manžel myslí hlavně na sebe, já jsem až na druhém místě. Tohle je prostě věc, ve které se mu absolutně nemůže rovnat.“

Půvabná brunetka zatím netuší, jak dlouho bude její románek pokračovat. Zřejmě do té doby, než budou odhaleni. „Té chvíle se děsím, zároveň jsem ale zvědavá, co bude pak. Rozvod? Možná, v tuto chvíli je mi to ale jedno. Stejně je to tak, že když jsme s manželem, tak myslím na jeho tátu. Takže ať se stane cokoli, jen do toho!“

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz