Hlavní obsah

Tereza Kostková potřebuje ve StarDance skončit. Jeden rozvod už zažila

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (koupená licence)

Tereza Kostková je nádherná žena, přepínat síly se ale často nevyplácí

Letošní ročník StarDance je pro Terezu Kostkovou možná poslední. Po třinácti letech by se mohla s taneční loučit. Jestli se tak stane, nebude se čemu divit. Zaslouží si pauzu, potřebuje ji.

Článek

Tereza Kostková by měla na chvíli vypnout a věnovat se jiným věcem, než je moderování. Natáčení seriálu Jedna rodina asi ano, ale víc nic. Pro jistotu. Už poměrně dlouho se spekuluje, že její manželství s Jakubem Nvotou je nahnuté a nepomohla jim ani společná pouť po Toskánsku, kterou v létě absolvovali. navíc už před lety se psalo o tom, že to režiséra táhne na Slovensko za jeho dávnou láskou, hudebnicí Ľubicou Čekovskou.

Neustále v jednom kole

Jestli je to pravda nebo ne, je vlastně asi jedno. V první řadě je to jejich věc. Na druhou stranu ale Kostková musí počítat s tím, že její soukromí bude propíráno. A také je pravdou, že si toho na sebe nabalila opravdu hodně. StarDance, Jedna rodina, práce v rádiu apod. Do toho sedmnáctiletý syn Tonda, který je ve věku, kdy kluci většinou potřebují pevnější ruku.

Zkrátka na jednoho člověka se to zdá být opravdu zápřah. „Já jsem přestala časem rozlišovat čas na pracovní a soukromý. Nedělím to na koníčky a práci. Čím jsem starší, nemám ty šuplíky ráda. Mám to tedy všechno v jednom balíčku a v tomto případě žiju život naplno. Ale je pravda, že někdy je toho, čemu v té škatulce říkáme práce, tak hodně, že i škatulka Tereza – sama nebo Tereza – spát není. Tam bych ještě klidně uměla žít víc a víc bych spala,“ uvedla před nějakou dobou půvabná brunetka.

I z toho jasně vyplývá, že na život s partnerem jí asi moc času nezbývá. A vlastně by se pak snad ani nemohla divit, kdyby se manžel doma nudil a poohlédl se po nějaké „kamarádce“. Nebo to ani nemusí být proto, že by se Nvota nudil. Chlap se ale zkrátka někdy potřebuje odreagovat, „vypnout“ a mít pocit, že je hýčkán. Když to nemá doma, může to hledat jinde. Kostková by si tak měla dopřát pauzu dřív, než to skončí z jejího pohledu špatně.

Před Kracíkem ji varovali

Navíc není žádným tajemstvím, že moderátorka už jeden rozvod prožila a samozřejmě nešlo o nic příjemného, na co by kdokoli rád vzpomínal. Ač důvody rozchodu byly dlouho zahaleny v mlhách, povídalo se o jeho nevěře. Ostatně o režisérovi se mluvilo jako o velkém milovníkovi. Nakonec, ke Kostkové utekl od Veroniky Gajerové, se kterou měl tři děti. Ani to mu ale nezabránilo v tom, aby šel za hlasem svého srdce. Nebo za čím to vlastně šel.

Buď jak buď, Kostková ví, jak rozvod bolí, nic takového docela jistě opakovat nechce. Samozřejmě ve vztahu jsou ale dva lidé. A i když je to často o kompromisech, ústupcích a nesplněných nadějích, když na sebe dva lidé nemají čas a zanedbávají se (byť ne ze špatného úmyslu), bývá to cesta do vztahových pekel. Což by Kostkové asi nikdo nepřál. Takže konec ve StarDance je logický krok, který zřejmě asi přijde právě po skončení letošního ročníku.

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz