Hlavní obsah
Umění a zábava

Slovenští S hudbou vesmírnou chystají na začátek října do Košic velké překvapení pro fanoušky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: archív S hudbou vesmírnou

Marek, Sára a Sorizzo (zleva) Traja kamoši ze Slovenska, kteří více než úspěšně rapují jen o sobě a šíří u toho mladost.

Tři kámoši Sorizzo, Sára a Marek, nebo S hudbou vesmírnou pokračují v září ve šňůře vystoupení po slovenských městech a obcích. Všude, kam dorazí šíří radost a snaží pomoci dobrým věcem.

Článek

Po benefičních vystoupeních v Dolním Kubíně, Trnavě a v moravském Ptení, kde se zúčastnily akce na podporu rekonstrukce tamního zámku, čekají populární trio další vystoupení na pomoc potřebným. V sobotu 23. září vystoupí v Banské Bystrici na Svetielkofestu.

„Hrát pro dobrou věc je pro nás vždy prestižní záležitost. Jsme rádi, že se S hudbou vesmírnou můžeme přispět k dobré náladě těm, kdo to potřebují. Obzvlášť jde o nevyléčitelně nemocné děti, jako je tomu v případě Svetielkofestu v aule Slovenské zdravotnické univerzity v Banské Bystrici. Pro mě jako otce se pomoc závažně nemocným dětem stává osobní věcí. Nevím a nechci si představit, že by podobný osud postihl mé děti,“ říká k vystoupení na benefičním Svetielkofestu zpěvák Marek Koleno.

S hudbou vesmírnou prošly v posledním roce a půl mnoha průlomovými událostmi. Tou nejdůležitější je loňská změna zpěvačky. Novou „Mon Ami“ Sorizza a Marka se po Dominice Morávkové stala Sára Polyáková. A jak je vidět na rostoucí popularitě S hudbou vesmírnou především na streamovacích službách, změnou kluci trefili přímo do černého. Zvýšený zájem fanoušků dal skupině impuls, aby s nimi ještě více pracovala. Na platformě YouTube proto postupně vznikly věci jako MoodOfTheWeek, MoodOfTheMonth či SmallTalks nebo Malé povídačky.

„S Markem jsme velmi rádi, že naši příznivci tak pozitivně přijali změnu zpěvačky. Sára navázala na pozitivní vibrace, které pro S hudbou vesmírnou představovala Dominika. Fanoušci nám dávají jasně najevo, že je zajímá nejen naše tvorba, naše písničky, ale chtějí víc. Proto jsme se rozhodli pro ně na 1. října v košickém DKC Veritas uspořádat svého druhu ojedinělou akci. Nejen, že pro ně zahrajeme to nejlepší od nás, ale dostanou možnost se s námi setkat v rámci Meet & Greet,“ informuje Sorizzo, kterého vzápětí doplňuje Sára Polyáková: „Pro ty, kteří si zaplatí Meet & Greet jsme připravili například premiéru svérázného krátkého dokufilmu o tom, co pro S hudbou vesmírnou znamenalo vyměnit po tolika letech zpěvačku. A možná budou i jiná překvapení, těšte se a hlavně přijďte se S hudbou vesmírnou zažít nekonečnou show.“

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz