Hlavní obsah

Nepovažuje Čestmír Strakatý 31 000 zabitých Palestinců za argument?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Tomáš Němec - vlastní fotka

Rozhovor, který šil Čestmír Strakatý horkou jehlou

Článek

Doporučuji k poslechu tento rozhovor moderátora Čestmíra Strakatého se zpěvákem Tomášem Klusem. Tedy aspoň tu neplacenou část, která je volně přístupná na YouTube. Moderátor se hystericky směje, když neví, co říct. Tématem rozhovoru je situace v Gaze. Klus poukazoval na to, že mu vadí genocida v Gaze, kde už zemřelo od počátku války 31 tisíc civilistů. Strakatý se neustále vracel k tomu, že válku začal Hamás 7. října loňského roku a vedl rozhovor proti Klusovi dost útočně. Argumentoval tím, že Hamás drží cca 130 izraelských rukojmí. Klus vyslovil pochybnost, zda jsou ta rukojmí ještě na živu. To Strakatému vnuklo myšlenku, že Klus tvrdí, že rukojmí zabili izraelští vojáci. Klus však oponoval, že to netvrdí, ale že ta rukojmí nikdo naživu neviděl. Nevím, proč vůbec Tomáš Klus k Čestmíru Strakatému na rozhovor šel. Překvapilo mě však jak málo toho pan Strakatý o diskutovaném tématu věděl a že argumentoval slovy jako „slyšel jsem, že na ČRo Plus o tom mluvil Tureček nebo někdo takový, kdo tomu rozumí“. Překvapilo mě, že pan Strakatý diskutoval na politické téma, o kterém si předtím alespoň pomocí vyhledávače nezjistil aktuální informace jako třeba v článku Izraelsko-palestinský konflikt

Zdroj:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz