Hlavní obsah
Lidé a společnost

Nejkrásnější čeští herci: Který z nich je váš favorit?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Hozakzbynek / Wikipedia Commons / CC BY-SA 4.0

Česko je plné krásných herců, zpěváků a jiných celebrit, na které je radost pohledět. Každý má ale trochu jiný vkus a preference. Každému se zkrátka líbí něco jiného. My jsme pro vás vybrali deset mužů, které na obrazovce všichni rádi vídáme.

Článek

Pro deset krásných českým herců, které vídáme na plátnech kin a na obrazovkách televize, můžete hlasovat v naší anketě, nebo můžete do komentářů uvést ty, kteří se líbí právě vám. Tak kdo bude váš favorit?

Vojta Kotek (35) je miláčkem fanynek již od dob Snowboarďáků. V poslední době však exceluje i v mnoha nových českých filmech a seriálech. Má Vojta šanci na to být právě vaším favoritem?

Jedinečnému Davidu Švehlíkovi (51) by jeho věk hádal jen málokdo. Patří mezi nejkvalitnější herce, jaké může Česko nabídnout, proto je stále hojně obsazován v komediích i dramatech. Co na něj říkáte?

Velmi vytížený herec Stanislav Majer (45), kterého známe například z jeho role v populárním seriálu První republika, je i velmi činným divadelním hercem. Jeho charisma uhranulo v naší republice tisíce fanynek. Jak jste na tom vy?

Foto: SimcaCZE / Wikipedia Commons / CC BY-SA 3.0

Stanislav Majer

Vladimír Polívka (33) je synem slavným rodičů, Bolka Polívky a Chantal Poullain. Narodil se v Ženevě, ale je to Čech jako poleno. Jeho uhrančivému pohledu žádná neodolá. Patří mezi nejobsazovanější české herce současnosti. Dostane váš hlas?

Vídáme ho například v seriálové Zoo, ale vidět jsme ho mohli i jako soutěžícího v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Robert Urban (36) je sexy elegán každým coulem. Divačky seriálů ho milují. A co vy?

Jan Kopečný (33) vystupuje i v televizních seriálech, ale jde především o muzikálového herce, který má za sebou řadu hlavních rolích v předních českých muzikálech. Dnes ho můžeme vídat na krátko ostříhaného, ale někteří si jej mohou ještě z nedávná pamatovat s dlouhými vlasy až k pasu. Líbí se vám?

Patrik Děrgel (34) je skvělým hercem Národního divadla, vidět ho ale můžeme často i na televizních obrazovkách v nových českých seriálech. Uhranout vás tak může jako doktor či detektiv. Necháte se svést?

Vašek Matějovský (27) má za sebou několik rolí v českých seriálech. V současné době exceluje v Letních Shakespearovských slavnostech. Kromě toho je i výborným moderátorem nejen rozhlasového vysílání. No není zrovna on ten nej?

Ostřílený divadelní i filmový herec Marek Adamczyk (35) má za sebou mnoho rolí rozličných žánrů, od dramat až po pohádky. Jeho ženou je česká snowboardistka a olympijská vítězka Eva Adamczyková. Závidíte jí?

Stoupající česká hvězda se srbskými kořeny Igor Orozovič (39) začíná dobývat srdce českých fanynek. Kromě toho, že hraje ve filmech, seriálech i v divadle, je také talentovaných zpěvákem, což dokázal v novém duetu s Anetou Langerovou. Co na něj říkáte?

Pokud jste si v naší desítce vybrali, stačí přidělit svůj hlas. A pokud ne, tak nám dejte vědět, kdo je tím vaším favoritem. Krásných herců je v Česku mnohem víc. Třeba z nich uděláme další desítku do jedné z příštích anket.

Anketa

Který z těchto českých herců se vám líbí nejvíce?
Vojta Kotek
14,4 %
David Švehlík
14,7 %
Stanislav Majer
11,3 %
Vladimír Polívka
26,3 %
Robert Urban
14,8 %
Jan Kopečný
2,8 %
Patrik Děrgel
2,9 %
Vašek Matějovský
2,2 %
Marek Adamczyk
2,8 %
Igor Orozovič
7,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1302 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz