Hlavní obsah
Umění a zábava

Královna popu se vrací! Lady Gaga plánuje nové album

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Lady Gaga chystá vydání nového alba, které spatří světlo světa v únoru 2025. Oficiální název alba ještě zveřejněný nebyl, fanoušci se ale mohou těšit na první singl, který vychází letos.

Článek

První singl, který bude uveden již v říjnu tohoto roku, je obestřen tajemnem. Hned po uvedení bude ale zveřejněno i doprovodné video.

Ukázky z prvních dvou písniček měla Gaga možnost představit světu během svého odjezdu z olympijských her 2024, kde zároveň vystoupila. Těmito krátkými ukázkami vyvolala velký zájem a spekulace, jakým směrem se její nová tvorba bude ubírat. Sama královna popu řekla, že půjde o popové album. Už ale v minulosti několikrát dokázala, že pro ni škatulkování moc neplatí.

Pustila snad Lady Gaga i ukázku z prvního singlu? To zatím fanoušci neví. Na internetu se vyrojilo velké množství různých střípku, většinou se ale jedná o podvod. V některých případech se jedná o starší písničky, někdy o výtvory umělé inteligence. Gaga má zvyk experimentovat s různými žánry a tématy, a proto je očekávání ohledně nového alba obrovské. Královna popu se v minulosti pustila i do vod country i když to samozřejmě pojala svým vlastním způsobem.

Vystoupení na olympijských hrách a představení těchto ukázek navíc nasvědčuje tomu, že její nové skladby budou mít ambice oslovit globální publikum. Očekává se i politické či společenské poselství, což by odpovídalo jejím předchozím aktivitám na poli aktivismu a podpory lidských práv. Už v minulosti se například zastala LGBT komunity. V jejich písních ale zaznělo i téma migrantů, života i smrti. Zájem o nadcházející singl i album stále roste a fanoušci po celém světě netrpělivě čekají na další detaily.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz