Hlavní obsah
Názory a úvahy

Lviv Croissants už je v Česku! Čeští „odborníci“ se bouří

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

V Praze se otevřela první pobočka známého ukrajinského řetězce Lviv Croissants. To by sice nebyla tak důležitá zpráva, kdyby nebylo našich „odborníků“, co se činí hlavně na sociálních sítích.

Článek

Nová pobočka se nachází v Palladiu na Náměstí Republiky. Zatím si nikdo na kvalitu nabízeného jídla nestěžoval. Ozvalo se ale mnoho „odborníků“ ze sociálních sítí. To je typ člověka, který sice o daném tématu neví vůbec nic, ale všechny chce hrdě přesvědčovat o vlastní neznalosti.

Je to přibližně stejná skupina lidí, která se angažovala u otázek LGBT, manželství pro všechny a samozřejmě hodnotící každý film, ještě před jeho premiérou.

Dozvěděl jsem se tedy, že nás lidé z Ukrajiny chtějí prakticky obsadit. Už si tady přece otevírají své vlastní obchody. Autorovy poplašné zprávy vůbec nevadí, že už tu máme mnoho poboček McDonald’s nebo například KFC. Podle jeho logiky, nás chce tedy obsadit i USA?

Samozřejmě se tato sorta lidí připravuje na to, jak na pobočku nebudou chodit. Během psaní svých výplodů na internet se napijí piva z plastové lahve, kterou koupili v nejbližší vietnamské večerce. Najednou nezáleží na tom, odkud majitelé pocházejí, i když nějak nevidím rozdíl.

Těmto lidem nezáleží ani na tom, že je Ukrajina již několik let ve válce, kterou nezačala. Místo pomoci a podpory se z nich stal snadný cíl, pro všechny lidi s nižší mozkovou kapacitou. Opravdu máme být na Českou republiku a její obyvatele hrdí?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz