Hlavní obsah

Lollobrigida o sexu s milencem: Byla jsem nahá, jen v leopardím kožichu!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: commons.wikimedia.org/wiki/Gina_Lollobrigida#/media/File:Ivo_Lollobrigida_2.jpg

Gina Lollobrigida v 60. letech

Italskou sexbombu muži zneužívali nebo jí padali k nohám. Sbalit slavného chirurga Christiana Barnarda pro ni nebyl problém. Chodila jsem za ním nahá, na sobě jen leopardí kožich, prozradila Lollo.

Článek

Gina Lollobrigida zemřela vloni v lednu, ale její skandály žijí dál. A je jich požehnaně. Některé jsou o lásce a sexu, jiné o vydírání, podvodech a zneužívání.

Pokud jde o sex, k jejím největším trofejím patřil proslulý jihoafrický kardiochirurg Christian Barnard, který v prosinci 1967 provedl jako první na světě transplantaci srdce. Jeho popularita vystřelila ze dne na den do závratné výše a v 70. letech byl skutečnou světovou celebritou. Navíc to byl pohledný šarmér, playboy, který se rád předváděl a ženy okouzloval nejen svým „sexy mozkem“ ale i vzhledem. A Gina? Krasavice, ke které se snažila přirovnat i Marylin Monroe.„Jsem taková Lollobrigida Ameriky,“ vzdala, možná nechtěně, hold italské hvězdě.

Lollobrigida propadla Barnardovu šarmu okamžitě. Románek se rozhořel jen pár měsíců po jeho slavné transplantaci: začátkem roku 1968, když lékař vyrazil na přednáškové turné a zavítal i do Říma. Jejich love story vzbudila zasloužený rozruch.

Oficiální večeře a pak…. Herečka přijížděla za Barnardem v Porsche z prestižní adresy: ze své vily na Via Appia. Nahá, na sobě jen leopardí kožich. Paparazzi jí byli v patách, ale ani jí ani Barnadovi to nevadilo. Lollobrigida žila s manželem, jugoslávským lékařem Milko Škofičem, již nějaký čas odděleně a čekali na rozvod. A Barnard? Tomu dělal dobře zájem nejkrásnější ženy světa. Jeho manželství s bývalou zdravotní sestrou Alettou Gertruidou Louwovou spělo po 20 letech stejně ke konci. Rozvedli se rok po románku s Lollobrigidou, o kterém se dozvěděl celý svět. Tedy i Aletta Barnardová a Barnardovy dvě děti.

Milostné vzplanutí filmové sexbomby a slavného chirurga netrvalo dlouho. Ona natáčela filmy, on obletován ženami jezdil po světě, anebo operoval v nemocnici Groote Schuur v Kapském Městě. Na vztah na dálku neměl ani jeden z nich čas. A Lollobrigida navíc řešila rozvodové problémy se svým manželem, o to složitější, že byl léta i jejím manažerem.

O rozvod manželství požádali Lollobrigida se Škofičem již 10.října 1966, tedy dva roky před love story s Christianem Barnardem. Soud je rozvedl v roce 1971.

Už krátce po rozvodu se v hereččině blízkosti začal objevovat nový muž – Andrea Piazzolla. Vetřel se do její přízně a jako její tajemník věděl o každém hereččině kroku, setkání, každém honoráři, který jí přišel na konto. A od té doby to začalo jít s hereččiným majetkem i s ní samotnou skopce. Další skandál byl na světě. Jak vyšlo najevo, tenhle mladík si herečku omotal kolem prstu. Získal kontrolu jak nad ní samotnou, jejím rozhodováním, ale i nad majetkem. „Začal jí doslova vymývat mozek, takže přerušila kontakty jak se mnou, tak mým synem Dimitrim a Piazzolla se stal, jak tvrdila, jejím náhradním synem,“ svěřil se magazínu Oggi hereččin biologický syn Milko. „Když jsem jí volal, buď mi ji vůbec nedal k telefonu, nebo musela mluvit přes hlasitý odposlech.“

Po smrti Lollobrigidy vyšlo najevo, že ji Piazzolla zmanipuloval tak, že mu v závěti sepsané v roce 1917, kdy ještě nějaký majetek měla, odkázala jeho polovinu. Druhá polovina připadla ze zákona synovi Milkovi. S tím se ale Milko Škofič jr nesmířil. Podle Schweizer Illustrierte Milko okamžitě napadl závět jako zmanipulovanou a podal na Piazzollu trestní oznámení za psychické zneužívání své matky a za rozkradení jejího majetku.

Podezření, že Piazzolla doslova drancuje majetek herečky měl Milko už několik let. Podle švýcarského časopisu podal na tajemníka řadu trestních oznámení a najal si odborníky, kteří ekonomickou situaci Giny zmapovali. Ukázalo se, že během let Piazzolla rozprodal veškerý její autopark, v němž byly skutečné skvosty včetně stříbrného Rolls-Ryoce, nábytek, umělecké předměty a především kolekci jejích drahých šperků značky Bulgari. Právě luxusními šperky byla herečka pověstná. A samozřejmě rozprodával i obrazy, kresby, fotografie a plastiky, které Gina sama vytvořila. „Než k matce přišel, žila v blahobytu, byla zajištěná na celý život. Teď nezbylo nic. Bankovní účty jsou prázdné, byty na Piazza di Spagna jsou prodané a  prodal dokonce i její dům v Monte Carlu. Ani stopa po třech milionech eur, které vynesla dražba jejích šperků v roce 2013 v Sotheby´s,“ řekl Milko magazínu.

Peníze, které Piazzolla utržil, částečně vložil do nadace Vissi d´Arte, jejímž ředitelem ho Lollobridgida v závěti ustanovila. Kam zmizel zbytek? Jak zjistila italská policie a soudy, posílal je na konta členů své rodiny. A ti si pořizovali drahá auta a nemovitosti. Podle soudního soupisu má dnes majetek herečky hodnotu pouhých 600 tisíc eur! „Piazzolla mojí matku léta okrádal a dopadla nakonec tak, že neměla peníze ani na zubaře!“ prozradil Milko magazínu Oggi.

Tajemník slavné divy byl odsouzen ke třem letům vězení a k odškodnému 450 tisíc eur synovi Milkovi. Soudy ale pokračují.

V boji proti Piazzollovi má biologický syn filmové divy paradoxně podporu, kterou by nikdo nečekal: gigola a falešného manžela Giny, španělského obchodníka Javiera Rigaua, který má s bývalým hereččiným tajemníkem nevyřízené účty. Milo Rigauovi svého času nemohl přijít na jméno, protože podvedl jeho matku a na základě zfalšovaného dokumentu se s ní, ale aniž by o tom věděla a byla na svatbě fyzicky přítomna, nechal tajně oddat v Barceloně. Katolická církev podivný dokument přijala a v listopadu 2010 sňatek bez nevěsty, uzavřela. Lollobrigida se měla o tom, že je vdaná se svým bývalým snoubencem, se kterým se ale tři roky před tzv. svatbou rozešla, dozvědět z tisku. Zažalovala Rigaua za podvod a sňatek byl po složité právní bitvě, kdy grafologové porovnávali mj. její podpis před soudním znalcem a podpis na podvrženém dokumentu, anulován.

A tak na pohřbu italské divy vloni v lednu seděli vedle sebe syn Milko a španělský gigolo Javier Rigau. Nespojuje je vzájemná sympatie, ale společný boj proti hereččinu tajemníkovi Andreovi Piazzollovi. Rigau je totiž přesvědčen, že to byl právě Piazzolla, který Lollobrigidu donutil, aby svatbu s ním nechala anulovat.

Zdroj:

https://www.oggi.it/attualita/notizie/2024/09/02/cosi-andrea-piazzolla-si-e-preso-3-milioni-da-gina-lollobrigida/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz