Hlavní obsah
Umění a zábava

Český Survivor jako zkažená odrůda amerického originálu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Vlachovina, vytvořeno v AI aplikaci Imagine pomocí slov

Americká verze a imaginární loňská vítězka Bridget Wallacová z Jižní Karolíny

To je ale hnusná podívaná, říkají si prý mezi sebou diváci, této hybridní, retardované české verze. V porovnání s americkým originálem je to na „vracení jídla záchodovi“.

Článek

Tohle je čiré bláznovství. Jak se na to někdo může vůbec dívát (čučet).

Dobrý den, jsem Vlachovina, poloúspešný „psáč“ článků tady na seznam médium. Chci se s vámi podělit o svůj skvělý názor na fenomén Survivor CZ.
Nedávno teď v českých televizích běžel tento ušlechtilý seriál „slaš“ reality show. Tedy prý tam běžel, já české televize nesleduju, takže tento celý názor, ve formě článku, vám tady píšu s vědomím, že jsem k sakru neviděl ani jeden díl. Přesto si na to troufám. Ano, až taková sviňucha jsem. Lidé nebojte se, celý můj názor je ucelený, před lety jsem viděl asi 10 minut.

Nechci být hrubý nebo „růdní“, ale tento český spin off slavného amerického originálního Survivora ve mě vyvolává dávicí efekt. Český Survivor je pouze divadélko v tom pravém slova smyslu. Tohle rozhodně není americký Survivor s Jeffem Probstem, který já osobně miluju a hltám svým hltanem už od roku 2000. 

Český Survivor funguje velice odpudivě. Prostě televize Nova si koupí licenci na Survivora od americké CBS, spolu s dalšími televizemi z celého světa. Licenci si tedy koupí Rumuni, Fini, Španělé, Argentinci a jde se na věc. Americká CBS někde třeba na Bali, postaví studio, kde předem připraví všechny potřebné překážky na soutěže o imunitu a tak dále. Potom se ve stejnou dobu na ostrov vypraví týmy soutěžících z celého světa, viz výše. Naráz tyto týmy okupují nějaký les na ostrově u pláže a každý tým z každé země má nějaké to svoje teritorium.

Když se soutěží o imunitu, tak se všechny týmy setkají na nějaké té pláži s venkovním studiem. V záběru jednotlivých televizích, v jednotlivých zemích, budou samozřejmě vidět jen soutěžící z dané země. Celé to bude vytvářet dojem, že na ostrově je třeba ten český tým úplně sám, což nemůže být dál od pravdy.

Nikdy bych do takového survivora nešel, do toho americké klidně. Ten náš je však opravdu trapná podívaná, s prvky nudy a předstírání v každém záběru. Ne děkuji, nicht. Tohle není pro mě. Tohle musí okamžitě skončit a pokud toho Survivora opravdu chtějí dělat, tak sakra pořádně.

Anketa

Máte rádi českou verzi Survivora?
Ano, miluji tento český předěl.
20 %
Ne, je to něco odporného.
40 %
O existenci Survivora jsem před tímto článkem nevěděl. Navrhuji však změnu jména na "Přeživec"
40 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz