Hlavní obsah

Německo je humus a špína

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Vlachovina, AI generated

Takhle to tam fakt nevypadá

Staré dobré Německo není vůbec dobré. Je to hnus, špína, humus a odpornost nejvyššího kalibru. Na ten humus, co v Německu spatříte, se nedá nijak připravit. Kde je to bohatství Německa fakt nevím, asi bude schované za grafity posetými fasádami domů.

Článek

Já osobně „judguju“ město podle přednádražního prostoru. Špínu a hnus jsem zatím největší viděl v Brně a ještě horší v Bratislavě. Kam se hrabou na krásný Olomouc (ano mužský rod, to si vymysleli v Praze ten ženský rod). Všechny tyto nepěkná města, ale o třídu převyšuje například Franfurt nad Mohanem nebo dokonce hlavní město Berlín. Naprosto „disgusting“ je ještě slabé slovní vyjádření.

Jako například Franfurt, jedno z nejbohatších měst světa, je zcela neuvěřitelně humusácké. V pondělí večer tedy můžete před hlavním nádražím vidět povalující se bezdomovce feťáky, kteří naprosto bez okolků fetují crack (nebo co to sakra bylo) přímo na ulici, hned vedle policie, kterou tohle absolutně nezajímalo. Raději stáli v kroužku a povídali si vtipné historky. Ve Franfurtu večer jsem měl opravdu nepříjemný pocit a byl jsem zcela překvapen. To samé můžete vidět i v Berlíně. Prostě fakt to nechápu. Německo naprosto selhalo. To je ten náš vzor? Prosím raději ne. Ať si Němci strčí tu svou životní úroveň někam. Doufám, že zvratky z Německa se k nám nikdy nedostanou.

Buďme rádi za to, jakou máme krásnou zemi. V porovnání s Německem je o level lepší, čistější a bezpečnější. U nás bych se nebál se v noci projít po jakemkoliv městě, v Německu bych to vážně neudělal. Německo jsi hnusné, fuj styď se.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz