Hlavní obsah

Pavel umí lhát dobře aneb prezident generálem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Markéta Machová Klimešová, https://pixabay.com/photos/prague-prague-castle-hrad%c4%8dany-3504484/

Lhaní jako takové je velice těžká disciplína. Musíte si neustále pamatovat souvislosti toho co jste řekl a správně na ně navazovat tak, aby nebylo odhaleno, že lžete.

Článek

Petr Pavel, náš nový prezident, umí lhát velmi přesvědčivě a to hlavně ohledně okolností obestírající jeho angažmá v kurzu pro budoucí rozvedčíky.

Mr. Pavel několikrát zdůraznil, že do kurzu nastoupil v létě 1988, tedy ještě za doby, kdy bylo Československo nejen komunistickou zemí, ale zároveň členem skvělé vojenské organizace zvané Varšavská smlouva, členy této vojenské organizace jsme byli až do roku 1991, takže budoucí prezident Pavel si odmakal celý kurz podle osnov, které tam normálně vždy byly. Není to tak, že od listopadu 1989 by se kurz jakkoli změnil, to jen lživě tvrdí budoucí prezident Pavel.

Osnovy se opravdu nezměnily ze dne na den. Co si myslíte? Že 18 listopadu 1989 někdo rychle zavolal do USA, zeptal se jaké oni mají učivo na kurzu pro rozvědčíky? Že ihned byly osnovy změněny? Ne, učivo bylo stále komunistické, včetně pseudopředmětů o dělnické třídě a ochrany svobod socialismu.
Mr Pavel tedy vystudoval pěkně jak se patří, po komunisticku. OK, ale proč to tedy nepřiznal?

Proč čtyři roky ustavičně lhal, překrucoval a u toho poukazoval, že je správný chlap?
Kdo lže, ten krade je osvědčené české přísloví. No, tak to se tedy máme co těšit. Pan Pavel je usvědčený lhář, takže teď celá Česká republika čeká v rámci naplnění onoho přísloví na to, co ukradne a kdo mu v tom bude pomáhat. Co se jen tak náhodou ztratí. Sázkové kanceláře by měly začít vypisovat kurzy, já bych si vsadil, že se ukradne nějaký hodnotný obraz.

Na podsvětí, kde se vyskytují různí zlodějíčci, má svoje kontakty Pavel už nyní, kdy proběhlo médii, že je ve spojení se zloději, kteří ukradli prezidentskou standartu. Hodlají ji vrátit, protože ve volbách byl zvolen Pavel tak jak chtěli.

Bojím se momentu, kdy nám bude ve zprávách sděleno, co dalšího se ukradlo a co se eventuálně bude vracet. Miluju ty okamžiky, kdy zloděj přinese s omluvou ukradenou věc zpět, ale pokud tím zlodějem bude samotný prezident, jímá mě mráz po zádech. Ještěže naši otcové zakladatelé na tyto eventuální problémy mysleli a vymysleli, že prezident dostane imunitu. To by byla opravdu ostuda po celém světě, kdyby za krádež šel prezident do vězení.

Čekám také, že bude oznámeno, že první oficiální zahraniční cesta pana prezidenta Pavla nebude na Slovensko, jak je tradičně zvykem, ale do Jižní Ameriky, kde generál započne svoji „tour“. Bude si určitě náramně rozumět se svými kolegy, prezidenty generály. Konečně můžeme Jižní Americe jako evropská země ukázat, že mít generála za prezidenta není zase tak špatný nápad jak jim všichni říkají, naopak je to skvělé a velmi užitečné.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz