Hlavní obsah

Ryba smrdí od hlavy, Rajchl smrdí od hlavy po paty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: mohamed_hassan, https://pixabay.com/vectors/stink-smell-silhouette-nose-4265849/

Smrad linoucí se z pana Rajchla je prý nepříjemný.

To je ale smrad, říkali si prý lidé na nedávné demonstraci na Václavském náměstí. Zdroj zápachu se našel rychle, byl to pan Rajchl z pódia.

Článek

Smrad se pomalu line z pana Rajchla a je to vskutku odporný puch připomínající hnijící maso na letním slunci. Podle mého názoru pan Rajchl na nedávné demonstraci na Václavském náměstí svůj zápach začuchal také, což bylo vidět v jeho obličeji při hraní české národní hymny a jeho až přehnaně, trapně umístěné pravé dlani na srdci.

Pan Rajchl na své demonstraci kategoricky zakázal jakékoli jiné vlajky než české nebo slovenské. Tento jeho požadavek nikdo pořádně nepochopil. Lidé chtěli určitě přinést i vlajky Rakouska a Uherska (dnešní Orbánsko), aby vzdali holt nejlepšímu státnímu zřízení, ve kterém jsme kdy žili.

Protest na náměstí svatého Václava pan Rajchl pojal tedy podle svého. Tento člověk je přinejmenším zvláštní. Já osobně bych se nebál ho nazvat lhářem a podle starého českého přísloví „Kdo lže, ten krade“ jsem nucen ho nazvat zlodějem. To nemusí (ale může) hned nutně znamenat krádení majetku. Pan Rajchl se přinejmenším dopustil krádeže své vlastní morální hodnoty.

Hodnotový coviďan Rajchl nemá ani na to, aby si pořádně po vzoru Němců „vyspeloval“ svoje jméno. Asi se za něj stydí a používá tedy ten trapný, vlastenecky lépe znějící tvar, děkujeme pane Rajchle, že myslíte na české čtenáře.

Člověk jménem Rajchl se vyznačoval zálibou v odmítání jakýkoliv covidových opatření a stál tedy na straně „svobody“. Teď, kdy covid takřka skončil, si našel další téma, a tím je bída v České republice. Pořádat demonstraci ho prý napadlo při usínání ve své posteli, zabalený do peřiny se vzorem ruské vlajky, která je jeho úplně nejvíc oblíbená.

Doufám, že lid český se nenechá obalamutit tímto vyvrhelem, kterému nejde o nic jiného než o moc a peníze, které by mohl použít například na all inclusive dovolenou v Rusku. Bohužel, v dubnu se budeme muset s ratlíkem vidět znovu na Václavském náměstí, kde bude opět pár hodin hnít svým odporným zápachem. Metaforicky řečeno, samozřejmě.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz