Hlavní obsah
Názory a úvahy

Český Pinocchio Jindřich Rajchl ze strany PRO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: mohamed_hassan, https://pixabay.com/vectors/liar-lie-truth-pinocchio-long-7074360/

Dlouhý nos Jindřicha Rajchla. Prý to bolí.

Lid český by měl zbystřit. Blaničtí rytíři už jsou v pohotovosti. K moci se derou uražení, velmi nebezpeční právníci ze spolku PRO. Co se skrývá za třemi písmenky? O co jim jde? Peníze, Rusko a Obdiv

Článek

Dámy a pánové, nevím jak vy, ale mě přechází strach při sledování vystoupení skupiny, která se nazývá PRO. Ne, bohužel to není pokroková indie rock kapela. Jedná se o nebezpečnou skupinku ublížených právníků. Umějí se naprosto dokonale pohybovat na hranici zákona a nepřekročit ji. Co se týče morálních hodnot, ty nemají žádné. Jedná se o starou, ohranou písničku. Chtějí „love“ neboli peníze. Ano, je to jednoduché. Lidé ze skupinky PRO chtějí dosáhnout v podstatě tří věcí. Vydělat hodně peněz, dosáhnout na co největší moc a mít uznání a obdiv lidu českého, potažmo světa.

To je to takový „Rajchlování“

Podle mého názoru manipulátor, lhář a člověk, který údajně machinuje s tenisovými kurty, jménem Jindřich Rajchl, je tím posledním člověkem, který by se měl jakkoli podílet na moci v České republice. Kriste pane, jen to ne. Pan Rajchl lhal několikrát a neustále straší. Je mnoho příkladů. Loni například pan Rajchl vědomě lhal o problémech, které postihnou Temelín. Že prý brzo přestane fungovat a další bludy. Tenkrát pan Rajchl poukazoval na nedostatek jaderného paliva a strašil, že bez Ruska se neobejdeme.

Samozřejmě, že pan Rajchl není vůbec proruský. Všechno to je jen náhoda. Víte, kdo je vlastně z chemického hlediska Rajchl? Je to koncentrát Tomia Okamury a to přibližně desetinásobný. No, to už je nějaká síla. Množství hlouposti, kterou pan Rajchl asi uchovává ve své hlavě, je tak obrovská, že se už vůbec nedivím jeho výrazu v obličeji.

Rajchl už vyhrožuje. Pokud prý vláda nevezme v potaz jejich požadavky a nezačne je implementovat, tak hrozí blokací státních institucí. Bojím se, že dalším úkonem strany PRO bude vyzbrojení dělníků, kteří už se v poklidu postarají o to, aby je vláda konečně začala poslouchat.

Několikrát se strana PRO pokoušela o kontaktování vlády, ale Fiala je absolutně ignoroval. To je správné řešení. Proč si „proáci“ myslí, že je jejich důležitost tak významná, že by je vláda vůbec měla brát v potaz? Proč by jako s nimi měli mluvit a dávat jím tím kredit? Podle jejich logiky, si můžu založit spolek zahrádkářů a požádat vládu, na základě existence spolku, o schůzku.

Podle mého názoru kdokoli, ale naprosto kdokoli, může teď zaplnit Václavák. Stačí jenom mluvit o penězích a slibovat, že vy peníze pro všechny zařídíte a budou vás následovat statisíce a miliony lidí. Jindřich Rajchl a jeho PRO pobočníci jen zneužívají situace nespokojených občanů. Lidstvo, probuďte se, této právnické kapele nejde o nic jiného, než o jejich vlastní prospěch. Navíc mají ve svých řadách usvědčeného lháře a manipulátora, který vůbec „nekope“ za Rusko. Už teď se těším na další bludy, které brzo vyjdou z úst této rockové kapely. Nastražte uši.

Anketa

Považujete stranu PRO za důvěryhodnou?
Ano, jde jim o dobro lidu českého
40,9 %
Ne, jde jim hlavně o moc, peníze a uznání
54,5 %
Stranu PRO neznám, navrhuji však změnu jména na BEZ nebo U
4,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 22 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz