Hlavní obsah

Mafie IV - Kdy se jí dočkáme a jak bude vypadat?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: VLaDOS

Mafie I a II patří k nejlepším českým videohrám. Po vydání remaku prvního dílu bylo vidět, že o sérii Mafia je stále zájem, takže se začali objevovat náznaky příprav dalšího dílu, co tedy zatím víme.

Článek

Začneme fakty:

Studio Hangar 13, které vlastní sérii Mafia, v první polovině roku 2023 začalo shánět profesionálního designera AI, jehož práce by byla i design stealthu a boje. Dalším faktem je, že studio shání vývojáře se specializací na multiplay. A posledním faktem je, že studio oficiálně oznámilo k 20. výročí práce na čtvrtém díle.

A teď na spekulace: Podle neověřených informací by jsme se měli podívat na Sicílii kde by jsme se měli stát součást kolébky Mafie, tedy by se měl další díl odehrávat před prvním dílem. Měli by jsme hrát za mladého Dona Salieriho a prožít jeho Mafiánský život na Sicílii. Podle odborníků, které studio shání by se měl další díl zaměřovat na stealth a měl by mít co nejrealističtější živí svět.

Více informací zatím dostupných není, snad se brzy dočkáme dalších informací.

Anketa

Jaká hra ze série Mafia je podle vás nejlepší?
Mafia: The City of Lost Heaven
60 %
Mafia 2
20 %
Mafia 3
20 %
Mafia: Definitive edition
0 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz