Hlavní obsah
Aktuální dění

Miloš Zeman jako elitní roztleskávač Jiřího Paroubka. Bude to stačit?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

Jiří Paroubek jde do volebního boje s ukradenou stranickou zkratkou ČSSD a už voličům ukradenými politiky. Jde vlastně o funkcionářky nejsilnější stranu. V čele expremiér s podporou exprezidenta.

Článek

„Dámy a pánové, nechci se Vás dotknout, ale kdo z Vás to má?“

Tuto svou slavnou otázku by mohl bývalý premiér Paroubek směle položit svým politickým konkurentům usilující o hlasy voličů. Nastalo by jistě trapné a zahanbené ticho.

Nebo by následoval jen útrpný omluvný úsměv, který je určený pro pomatence žijící v jiné realitě? Přežité dinosaury, kteří si ještě nevšimli, že vyhynuli.

Za všeho nejvíce připomíná „nová“ ČSSD stranu politických dinosaurů, kteří už patří do muzea. Minulost, o kterou nemá skoro nikdo zájem.

Pokud to dinosauři nechápou, jistě mají právo žádat od voličů důkaz zbytečnosti svého politického přežívání, v době kde už jsou každému ukradení. Dostanou ho.

Exprezident Zeman a expremiér Paroubek se o tom už měli možnost přesvědčit v Teplicích. Přitom to byl velmi vzácný okamžik. Zeman se vydal poprvé po velmi dlouhé době jako občan mezi lid. A to přímo na volební mítink. Pokračovat ve své pomstě straně, která dřív používala název ČSSD. Sociálním demokratům. Ještě naposledy jim uškodit podporou jejich bývalého předsedy.

Miloš Zeman má jistě stále dost fanoušků a bylo opravdu zajímavé, že na tento vzácný okamžik skoro nikdo z nich nereagoval. Po tak dlouhé době mohli svůj idol spatřit a slyšet na živo ve veřejném prostoru. Něco takového se už nemusí opakovat. To už i jim je bývalý prezident, už jako pouhý občan, ukradený?

Nezájem. Kandidát Paroubek musel být zklamán. Takový tahák, lidově hvězdný roztleskávač jeho kampaně a tak žalostná účast. 100 nebo 200 lidí bylo asi zvědavých na bývalého prezidenta. Těžko rozlišit, kdo přišel přímo na mítink nebo náhodně procházel okolo a na chvilku se překvapeně zastavil když slyšel známý hlas.

V každém případě byl teplický volební mítink propadák. A tím to pochopitelně nekončí.

ČSSD - Česká suverenita sociální demokracie, která na volebním lístku tvoří koalici s hnutím Směr Česká republika a strany DOMOV, má dobře našlápnuto na další propadák.

Tentokrát už volební.

Můj odhad? 0, 7 % pro dinosaury…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz