Hlavní obsah
Lidé a společnost

Hledám oboustranně nezávazný vztah aneb Anička by tě moc ráda poznala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pestrasmes

Rozvedený Petr brouzdá po internetu. Od té doby, co je sám, zvažuje podání seznamovacího inzerátu. Na nic vážného ovšem nemá energii ani náladu.

Článek

Mému kamarádovi se stalo to, co mnoha jiným mužům. Na prahu čtyřicítky se mu rozpadlo manželství, které tak jako tak drželo v posledních letech na vlásku jen kvůli dětem. Nakonec se se ženou v poměrně přátelském duchu rozešli a podařilo se jim i rozumně nastavit pravidla rodičovské péče.

Petr si založil profil na seznamce. Poté, co do všech kolonek uvedl pravdivé údaje a několika větami vyjádřil svá očekávání, začal oslovovat ženy podobného osudu a věku. Hned zkraje všem upřímně vysvětlil svou situaci:"Hledám svobodomyslnou kamarádku na občasné výlety a hezky strávené večery. Děti mám, další nechci a nehodlám ani suplovat otce tvým potomkům. Nabízím ti zábavu a odreagování, nikoli společný život."

Můj kamarád je velmi atraktivní muž sportovního typu a přitažlivé tváře, proto ženy reagovaly na jeho zprávy více než pozitivně. Většina z nich se plně ztotožnila s jeho požadavky a prezentovala se jako houf nymfomanek, kterým vůbec nejde partnerství, ale výhradně o tělesno. Petrovi se o takovém úspěchu ani nezdálo. Tolik rozumných holek. To by v tom byl čert, aby si s některou z nich nekápnul do noty!

Poté, co dobrá polovina dam odpadla již během dopisování kvůli rozdílným názorům, či chabému rozumu a u několika dalších se provalil zlatokopecký syndrom, zbyla Petrovi jen dvě želízka v ohni. S Klárou se měl sejít v cukrárně. Posadil se ke stolku a čekal. Hezká žena však všechny přítomné více než vzhledem omráčila odpudivým tělesným pachem. Kamarád s ní zdvořile snědl zákusek a poté takticky vycouval.

Alena byla Petrova favoritka. Hezká, chytrá, vtipná a zajištěná. První osobní setkání dopadlo na jedničku a stejně tak se vydařilo koupání na přehradě, po němž následovalo intimní sblížení na kamarádově chatě. Podobně laděných schůzek proběhlo několik a vše se zdálo být perfektní. Potom však přišla ledová sprcha: „Moje Anička by tě moc ráda poznala. Co ji takhle vzít příště s sebou? Mohli bychom si opéct třeba buřty.“ Petr zalapal po dechu: „Ale to jsme si, Aleno, nedomluvili. Jasně jsem na začátku řekl, co chci. Se vším jsi souhlasila.“ „To ano, ale nemyslíš, že už je to trochu jiná situace? Musíš přeci cítit, že je mezi námi pouto. Jsem do tebe zamilovaná.“ „Já to tak nevnímám. Nezlob se na mě, ale zdá se, že to rozpustíme.“Během následující hodiny se Alena nejprve vyznávala ze své lásky, potom dostala hysterický záchvat a celé to korunovala snahou si opatrně podřezat žíly. „Jestli se té šílené ženské zbavím, už nikdy nebudu mít roupy,“ sliboval si Petr, který v průběhu divadelního představení neustoupil ani o píď. Zhrzená Alena nakonec odjela a ještě z okna sypala jednu nadávku za druhou.

V současné době se kamarád snaží nenápadně lepit vztah s bývalou manželkou, jejíž kvality doceňuje až nyní. Jestli se mu to podaří, nevím. Jisté však je, že nikoho cizího už si k tělu nepustí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz