Hlavní obsah
Umění a zábava

Scenárista Jedné rodiny se pomátnul? Filip se v příští sérii vrací k Petře, Norika utekla do Ameriky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Diváci už v úterý uvidí poslední díl druhé série seriálu Jedna rodina, který skončí až překvapivě komicky. Zatímco Norika prchá se synem na půl roku do Ameriky, Petra se stane obětí realitního podvodu. A právě to bude začátek všeho.

Článek

Filip Holas má totiž volný byt - a tak se Petra s Vaškem nastěhují k němu a Bobovi. To samozřejmě neřeknou Norice, protože ačkoliv ta přiznala až u vstupu do letadla, že s malým synem neletí do Ameriky na šest dní, ale šest měsíců, Filip je jako sluníčko a s manželkou mají zřejmě i nadále báječný vztah.

Tajné bydlení u Filipa

Petra se tak bude například skrývat pod stolem, když Norika zavolá, a nakonec skončí s Filipem v posteli. Zda to bude velký mejdan nebo vášnivá noc, to se teprve ukáže. Dobré to ale zřejmě nebude ani pro jednu stranu.

Dům už totiž nemá - což je pro diváky škoda, protože se jednalo o jedny z nejkrásnějších kulis v seriálu. Je sice možné, že se vše ještě vyřeší a Petra nějakým zázrakem dostane svůj dům zpátky, můžeme ale očekávat dlouhé a spletité drama, které opět nebude mít co dělat se střídavou péčí. O tu už totiž v seriálu dávno nejde.

Foto: se souhlasem TV Nova

Norika a Filip v Jedné rodině

Nejdřív Karel, teď Petra

Poté, co se Karel vrátil ke Kláře, což byla zřejmě ta nejméně pravděpodobná věc, jaká se v tomhle seriálu ještě mohla stát, se tak Petra zřejmě vrátí k Filipovi - a láska s Norikou bude pryč. Nebo se nakonec rozhodne pro ženu, kvůli které Petru opustil? Nebo zmizí ze seriálu úplně?

Zatímco představitelka Noriky, herečka Berenika Kohoutová, je těhotná, Filip Blažek zase míří do StarDance. Možná, že teď nebude natáčení seriálu Jedna rodina jejich priorita. Jenže na to si musí diváci překvapivě ještě nějaký čas počkat - nové díly budou zřejmě zase na podzim!

Zdroj: TV Nova, VOYO, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz