Hlavní obsah
Lidé a společnost

Eva Burešová z televize nakonec neodchází, přijala lukrativní nabídku

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Když skončila Eva Burešová v seriálu ZOO, divákům rozhodně radost neudělala. Dokonce prohlašovala, že minimálně rok se v televizi neukáže. Všechno je ale nejspíš jinak!

Článek

O tom, že je herečka Eva Burešová ze seriálu ZOO velmi pracovitá, nemůže být pochyb. Snad právě proto svou ohlášenou pauzu zase nevydržela a údajně míří do dalšího projektu! Má se stát jednou z porotkyň nového ročníku Česko Slovensko má talent.

Už roky jde z role do role

Když se narodil její první syn Nathaniel, neměla na výběr a musela do práce. Tehdy se jen krátce po porodu její tehdejší partner, hudebník Michael Krásný, sebral a od rodiny odešel. Aby Burešová svou rodinu uživila, přijala roli v seriálu Slunečná, kde se z ní stala hvězda. Diváci příběh Týny a Janka milovali.

Během natáčení se dala dohromady s kuchařem Přemkem Forejtem, se kterým brzy přivedla na svět syna Tristana Williama. To už natáčela seriál ZOO, který slavil stejný úspěch. Do toho se znovu naplno pustila do tvoření hudby, hrála v muzikálech, připravovala vydání vlastního diáře.

Sbohem, Viky Janečková

Netrvalo dlouho, než si musela přiznat, že potřebuje pauzu. Nezmáhal ji jen náročný program, ale také kritika diváků, která nebrala konce. V tu dobu se svěřila, že by si nejraději otevřela krámek se vzácnými kameny a věštila karty. „Sbohem Viky Janečková. Byly jsme jedna tři roky. Milovala jsem Tě a tvou potrhlost. Teď už zase půjdu nějakou chvíli sama za sebe. Děkuji,“ loučila se se seriálem ZOO nedávno na svém Instagramu.

Pauzu si ale evidentně nedopřeje ani teď. Můžeme tak jen doufat, že alespoň na chvíli zpomalí a užije si krásné léto s rodinou!

Zdroj: blesk.cz, zeny.iprima.cz, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz