Hlavní obsah
Umění a zábava

Je Toni jen vypočítavá potvora, nebo zabije Grubera? Zlatá labuť jde do finále, diváci mají jasno

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Seriál Zlatá labuť má před sebou poslední dva díly! Ukáže se, že Toni Adamová tahala celou dobu Petra za nos? Nebo to bude ona, kdo sehraje hlavní roli v likvidaci Grubera? Diváci už vymýšlí různé scénáře, jak může finále seriálu vypadat!

Článek

Šárka Krausová naskočila do seriálu mezi posledními - a neměla lehkou roli. Zatímco Petr oplakával svou milovanou Báru, snažila se postava Toni Adamové získat jeho srdce i místo v ložnici. Když se to konečně povedlo a překonali i osudovou zradu s hrozícím bankrotem Zlaté labutě, vrátila se Bára.

Měla se Dancingerová vůbec vracet?

Mnozí se přitom domnívají, že právě herečka Marta Dancingerová už v seriálu neměla co dělat. Někteří si sice přáli, aby jejich příběh nakonec dopadl dobře, jenže od začátku mezi ní a Adamem Vaculou nebyla takřka žádná chemie. A to se s jejím návratem rozhodně nezměnilo. Naopak.

Bude to právě Bára, která se nakonec postaví Gruberovi? Nebo snad odhodlaná Toni, která jen předstírá, že se Kučerovým postavila a tajně spřádá plány proti nacistům? To je podle některých diváků nejpravděpodobnější scénář. Další si myslí, že při vraždě Grubera zahyne sama a Petr tak bude mít prostor na šťastný konec po boku slečny Veselé.

Tajemná paní ředitelka ještě překvapí

Už na začátku představitelka Toni herečka Šárka Krausová naznačovala, že její postava bude mít svá tajemství. „Toni je Češka, ale dlouhá léta žila ve Francii, takže má v sobě takové francouzské kouzlo. Je to postava, která je lehce tajemná, a myslím si, že by měla diváka lehce tahat za nos a nechat ho hádat, jestli je pozitivní, nebo negativní. Tak doufám, že se nám to podaří,“ říkala Krausová ve chvíli, kdy do seriálu naskakovala.

„Ona je poznamenaná tou Francií, to znamená, že je ve vztahových otázkách dost otevřená. Ale to jsem v tuto chvíli prozradila možná až příliš,“ dodala herečka. Že by snad plánovali žít s Petrem a Bárou dohromady? Diváci mají zatím jasno, že to bude Toni, kdo sehraje nejdůležitější úlohu při likvidaci Grubera. Zda budou mít pravdu, se brzy dozvíme!

Zdroj: redakce, TV Nova, VOYO, Instagram, Facebook

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz