Hlavní obsah
Jídlo a pití

Coca-Cola a Oreo? „Při pomyšlení na tuto kombinaci se mi obrací žaludek“

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Deucze/AI/Perchance.org

Coca-Cola neustále rozšiřuje svůj sortiment a přichází s novými příchutěmi. Nyní nápojový gigant přinese velmi neobvyklou kombinaci.

Článek

Kultovní nápoj se snaží oslovit nové a nové zákazníky a tak vydává stále nové, někdy až podivné příchutě. Nejnověji nápojový gigant představil v Severní Americe pikantní variantu s příchutí malin. V Německu v září 2023 přišla na trh Coke 3000, která chutná po žvýkačkách. Další novinka přijde v září.

Coca-Cola spojí síly s potravinářskou společností Mondelez a bude brzy chutnat jako sušenky Oreo. Podle domovské stránky nápojového gigantu bude produkt od září dostupný na 35 trzích po celém světě.

„Spojení hravosti Orea a kouzla Coca-Coly je neočekávané, ale správné, protože značky jsou si v mnoha ohledech podobné,“ říká Marco Manzo, senior manažer marketingu společnosti Coca-Cola Company pro švýcarský a rakouský trh. Zároveň vyjdou i sušenky Oreo, které budou na oplátku chutnat jako Cola.

Spotřebitelé jsou spíše skeptičtí.

„Zkusím to, ale nemyslím si, že to bude chutnat dobře,“ píše jeden z komentujících.

„Obvykle zkouším cokoli, co neznám, ale jen při pomyšlení na tuto kombinaci se mi svírá žaludek,“ myslí si další.

Jiný uživatel si neodpustil trochu ironie: „Kebab nebo Schabziger (známý švýcarský sýr) by byly lepší příchutě“.

Najdou se však i nadšené komentáře: „Skvělé, už se na to těším.“

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Mondelez

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz