Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jordan Haj natočil dcerky i naštvanou Emmu, video pobuřuje stovky fanoušků

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jindřich Nosek (NoJin), CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons

Emma Smetana a Jordan Haj jsou pro mnohé kontroverzní pár i netradiční rodiče. A ačkoliv oba působí alespoň na mě jako velcí sympaťáci, nevyhnou se kritice, i kdyby chtěli. Nyní jejich sledující pobouřilo docela obyčejné video.

Článek

I kdyby tihle dva sdíleli růžovou barvu, dostali by sodu, že není moc růžová nebo naopak, že je až příliš. I takový umí být život veřejně známých osob.

Nově o tom svědčí jejich video s dětmi.

Pokud jste vy sami rodiče malých dětí, znáte to. Své ratolesti nade všechno milujete, ale občas jste naštvaní, podráždění nebo frustrovaní. Jako každý jiný rodič. Dovolená nebývá dovolená a taková návštěva restaurace umí být pěkná divočina.

Nevýhodou dnešní doby je fakt, že si lidé bez jakéhokoliv ostychu dovolí mluvit do rodinných záležitostí jiných rodičů, přesvědčení o vlastní moudrosti. Čas od času někdo přidá pěkný rýpanec, aby jeho vlastí ego povyrostlo.

A pokud někdo známý sdílí naprosto odhalené soukromí a dění v rámci večeře, kde jsou vidět vlastní čiperné děti i mrzutá žena, musí počítat s tím, že se nějaký ten kritik najde.

A přesně toto udělal Jordan Haj. Na svém instagramu sdílel dvě krátká videa zachycující rodinnou večeři v jedné z italských restaurací. Prozatím nečekejte nic mimořádného, jen upovídanou starší dcerku, která předvádí obyčejnou situaci, kterou zřejmě zažila. Mírně naštvanou, italsky lamentující Emmu a čipernou, lehce plačící mladší dcerku, která se na konci videa usmívá. Nic extra. Zažili jsme podobné situace snad tisíckrát všichni, kdo máme děti.

Ovšem národ Čecháčků nezklamal. Jízlivé komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat.

Jedna z žen píše ke starší dceři: „Já vím, že je to blbé tahle říkat, ale - už teď vím, že jí v dospělosti nebudu moct vystát.“ Milá paní, až bude dcerka Jordana a Emmy dospělá, určitě na vás bude zvědavá. S tím počítejte.

Jiná z komentujících má potřebu vyjádřit své obavy a míní: „Zajímalo by mně, zda si před tím jezením rukama ty ruce aspoň umyla. Jinak výchova k civilizovanému stolování veškerá žádná! Hurá zpátky do pralesa.“

Tleskám samotné Emmě, která má všech pět po hromadě, na komentář reagovala a paní doslova „setřela“ slovy: “ děkujeme za zprávu z civilizace, po návratu bychom si s dovolením zamluvili čtyři lekce mytí rukou pro každého. Ale bude to stačit?"

A tím krasojízda samozvaných kritiků zdaleka nekončí.

„Ach jo, chovat se neumí v restauraci, špinavý a bordel.“ Přidává další sledující. A pro tentokrát smečuje Jordan svou odpovědí: „špinavý jak, jakože doslova-bláto, prach a zbytky jídla nebo víc ve smyslu jako Cikáni, židi a tak…jen abych věděl s jakým druhem „píp“ si píšu, dík.“

„Chudák máma vypadá to na podrývání výchovy, děti nula respektu a otec asi také ne.“

„Vy jste fakt neskuteční burani.“

Píší další a další lidé a objevují se i mnohem vulgárnější komentáře. Kvůli obyčejnému videu.

Nejkrásnější na tom všem je ale skutečnost, že Emma ani Jordan si z kibicujících sledujících absolutně nic nedělají a žijí si své svobodné životy tak, jak chtějí oni. To ale ti zatrpklejší z nás těžko snáší.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz