Hlavní obsah

Krize u Dykových: Taťána chce podat žádost o rozvod, může za to Vojtova nevěra

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia commons/Public domain

Tatiana a Vojtěch Dykovi patří mezi nejsledovanější páry českého showbyznysu. Jejich vztah trvá již více než deset let a byl vždy považován za stabilní a harmonický. V poslední době se však objevují spekulace, že jejich manželství prochází krizí.

Článek

Tatiana Dyková je známá svou otevřeností, a tak před nedávnou dobou poskytla rozhovor, ve kterém naznačila, že se nachází na životním rozcestí. „Teď jsem v depu a rozhoduji se, po jakých kolejích se vydám. Cítím, že je důležité věnovat se sama sobě,“ svěřila se herečka deníku AHA. Tato slova vyvolala spekulace o možných problémech v jejím osobním životě. Dyková dokonce naznačuje, že by u ní doma mohly proběhnout velké životní změny.

Krize u Dykových

Zároveň se v kuloárech šíří zvěsti o údajné nevěře Vojty Dyka. Spekuluje se o jeho románku s hereckou kolegyní Beátou Kaňokovou, což mělo být údajně i důvodem jeho nečekaného odchodu z Karlínského divadla. Tyto informace však zatím nebyly oficiálně potvrzeny ani vyvráceny. Taťána na to však před nedávnou dobou odpověděla a řekla, že je celá tato situace nesmírně těžká. Jak to ale myslela?

Foto: Wikimedia commons/Public domain

Manželé Dykovi jsou známí tím, že si své soukromí pečlivě chrání a o intimních záležitostech se na veřejnosti příliš nevyjadřují. Přesto se v Praze mluví o tom, že jejich vztah prochází vážnou krizí a téma rozvodu je údajně na stole. Pokud by k němu skutečně došlo, je pravděpodobné, že by se o tom veřejnost dozvěděla až s určitým časovým odstupem.

Foto: Wikimedia commons/Public domain

Autogram Vojty Dyka.

Taťána chce podat žádost o rozvod, může za to Vojtova nevěra

Je třeba zdůraznit, že všechny tyto informace jsou zatím pouze na úrovni spekulací. Tatiana i Vojtěch se k těmto zvěstem oficiálně nevyjádřili. Jejich fanoušci doufají, že se jedná pouze o přechodné období a že pár, který spolu vychovává syna Aloise, najde cestu, jak případné problémy překonat.

Manželství Dykových již v minulosti čelilo různým problémům, včetně Tatianiny vážné nemoci, kdy byla hospitalizována se zánětem mozkových blan. Tuto krizi však společně překonali a jejich vztah byl posílený. Zda se jim podaří překonat i současné obtíže, ukáže až čas.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz