Hlavní obsah

Kateřina Brožová miluje bohaté muže. Po jednom z nich chtěla 95 milionů, ten se jí však vysmál

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0

Herečka Kateřina Brožová se netají tím, že jí imponují peníze, které její partneři mají. Při rozvodu dokonce chtěla několik desítek milionů korun, ale nedostala je. její bývalý muž ji odmítl vyplatit požadovanou částku s tím, že tolik peněz nemá.

Článek

Bohatý podnikatel a bývalý manžel známé herečky Zdeněk Toman vydělával miliardy. A Kateřina Brožová to moc dobře věděla, proto se ho prý také držela. Proto také při rozvodu chtěla 95 milionů korun jako odškodné. Jenže Zdeněk Toman se jí vysmál s tím, že tolik peněz ani on sám pohromadě neviděl.

„Měla jsem sen o velké a milující rodině, bohužel se to nikdy zatím nenaplnilo. A i když mezi mnou a exmanželem byl rozvod a boje, dneska jsem šťastná, že máme úžasný kamarádský vztah, a jsme tak pro naši dceru rodina, i když trochu jinak,“ přiznala v pořadu Face To Face na Televizi Seznam.

Rozvodem přišla o pohádkový život, který doposud žila

Všichni ale věděli, že to samozřejmě není pravda, protože se vědělo minimálně o dvou miliardách, které jistojistě vydělal. Šlo ale o to, že jak tvrdí jeho přátelé, herečku prokoukl a zjistil, že ho miluje jen díky jeho penězům, a tak se rozhodl, že se jí pomstí. Později si Brožová také rvala vlasy kvůli tomu, že s rozvodem souhlasila. Přišla totiž o všechno. Luxusní dům, neomezené množství peněz i o stravování ve vyhlášených restauracích. Nic z toho už si ale nemohla dovolit. Naštěstí věděla, že jmění, které jednoho dne po Tomanovi zůstane, zdědí jejich společná dcera Kateřina.

Na dceru bere alimenty, které nikdo jiný nemá

Při rozvodovém řízení soud nakonec Kateřině Brožové přidělil alimenty na její dceru ve výši dvacet pět tisíc korun měsíčně. Následně chtěli tehdy ještě manželé vzít žádost o rozvod zpět, protože spolu chtěli znovu začít žít. To se ale nepovedlo, navíc mělo jít zase o pouhou vypočítavost z hereččiny strany, která si uvědomila, kým po rozvodu bude, nebo spíše nebude. „Partneři velmi litovali toho, když jsem je opustila. Pokud mi bude to štěstí a radost v podobě lásky ještě dáno, budu ráda,“ prozradila.

Toman totiž tvrdil, že spolu uzavřeli předmanželskou smlouvu a že všechen majetek, který má, nabyl ještě před svatbou, a tudíž jeho bývalá žena nemá na nic z jeho majetku nárok. Válka o majetek trvala dlouhé tři roky, ale Kateřina Brožová skutečně nic nezískala. To ale nijak neovlivnilo jejich společnou dceru, kterou si podnikatel skutečně vydržuje a dopřeje jí vše, co jeho dcera chce. Zřejmě bude i malá Kateřina po mamince a bude vědět, jak penízky získat, a to bez práce.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz