Hlavní obsah

Monika Marešová zásadně změnila účes. Tohle už není manželka Leoše, ale hollywoodská hvězda

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto.cz/zakoupená licence Pavel Gwužď

Módní svět celebrit zažil malé zemětřesení, a to krátce poté, co Monika Marešová, manželka populárního moderátora Leoše Mareše, odhalila svou novou image. A vězte, že Moniku skutečně nepoznáte, protože vypadá jako hollywoodská hvězda.

Článek

Tato 43letá dáma se rozhodla pro radikální změnu a nechala si vytvořit trendy ofinu, která okamžitě upoutala pozornost jejích fanoušků i médií. Za touto proměnou stojí renomovaný kadeřník Martin Tyl, který se na sociálních sítích pochlubil výsledkem své práce. Martin Tyl navíc prozradil, že přesvědčit Moniku k tomuto kroku nebylo jednoduché, ale výsledek předčil všechna očekávání.

Monika Marešová změnila svůj vzhled

Zároveň poskytl cenné rady pro všechny, kteří by chtěli tento módní trend následovat. Reakce na nový účes Moniky Marešové jsou navíc pozitivní. Její manžel Leoš nešetřil slovy chvály a označil ji za svou „nádhernou lásku“. Fanoušci na sociálních sítích byli podobně nadšení, mnozí komentovali, že Monika s novou ofinou vypadá mladší a svěžejší.

Někteří ji dokonce přirovnávali k hollywoodské hvězdě Sandře Bullock. „Vypadáte jako hvězda hollywoodu, pravá Sandra Bullock, krásná jste,“ napsala jedna ze sledujících. „Moniko, tuhle změnu jste měla udělat už dávno, jste luxusní,“ dodala jiná fanynka.

Vypadá naprosto dokonale, shodují se fanoušci

Odborníci na módu a styling potvrzují, že ofina je jedním z klíčových trendů pro rok 2024. Tento účes dokáže výrazně změnit vzhled a dodat tváři nový rámec. Nicméně upozorňují, že není vhodný pro každého a vyžaduje pravidelnou údržbu a styling.

Monika Marešová svým odvážným krokem ukázala, že i malá změna může mít velký dopad. Její nový look nejen oživil její image, ale také inspiroval mnoho žen k experimentování s vlastním vzhledem.

Zdroje: autorský text, Instagram, freelite.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Monika Marešová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz