Hlavní obsah
Lidé a společnost

Daniela Brzobohatá pochybuje o svém manželství. Už je z toho unavená a má nervy na pochodu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Jindřich Nosek (NoJin) – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=129762334

Moderátorka Daniela Brzobohatá zřejmě čekala, že bude mít klidný život po boku svého manžela. Ten však neustále řeší soudní spory se svou bývalou manželkou, a to se výrazně podepisuje i na jeho současné ženě.

Článek

V poslední době se stále častěji šíří zvěsti o tom, že oblíbená moderátorka Daniela Brzobohatá začíná být unavená a rozčarovaná ze svého manželství, které vede s hudebníkem Ondřejem Brzobohatým. Někteří lidé dokonce spekulují o tom, zda Daniela nelituje svého rozhodnutí provdat se za Ondřeje Brzobohatého (45), s nímž měla svatbu loni, píše web šarm.sk.

Hudebníkova bývalá manželka Taťána Kuchařová (36) ho totiž označila za toxickou osobu, která se neustále převléká za ženy a má divné zájmy. Možná i v samotné moderátorce začínají klíčit pochybnosti, zda na slovech bývalé Miss World přece jen něco není.

Intimní detaily

Mezi Ondřejem Brzobohatým a jeho exmanželkou Taťánou Kuchařovou stále probíhají soudní spory, během nichž vyplouvají na povrch detaily jejich kdysi dokonalého manželství, které skončilo v roce 2021. Toto veřejné praní špinavého prádla se nevyhýbá ani současné manželce Daniele, ať chce, nebo ne.

Soud řeší, kdo zveřejnil citlivé informace z církevní žaloby, jež měla vést k anulaci církevního sňatku Ondřeje a Taťány. Brzobohatý nyní exmanželku žaluje za pomluvu, což odkrývá řadu intimních detailů, včetně toho, že se muzikant rád převléká za ženu a vystupuje pod jménem Tiffany. Podle zdrojů dokonce Daniela řekla, že je z této mediální tahanice unavená.

Omlouvám se

Nikdo by se asi nedivil, kdyby celá tato bizarní situace byla pro moderátorku velmi náročná. „Rád bych se omluvil za svou bývalou ženu,“ uvedl Brzobohatý, což naznačuje, že si je vědom toho, jak jeho minulost negativně ovlivňuje jeho současný vztah. Pro Danielu Brzobohatou to může být mnohem větší zátěž, než si kdy dokázala představit. Předtím, než se dala dohromady s Ondřejem, si pečlivě chránila své soukromí a vystupovala jako moderátorka, která klidně proplouvá životem, byť stále hledá toho pravého partnera.

Daniela Brzobohatá se kdysi krátce vídala s hercem Lukášem Hejlíkem (44), ale ani tento vztah nikdy veřejně nekomentovala a ostatní románky dokázala skvěle utajit. Když to konečně vypadalo, že našla svého vysněného partnera v Ondřeji Brzobohatém, začaly se kolem nich dít nepříjemné věci. Na Danielu toho bylo tolik, že si dokonce vzala pauzu v práci, uvádí web super.cz.

Původně plánovala s Ondřejem založit rodinu, ale miminko je stále v nedohlednu, zatímco problémy se hromadí. Mnoho lidí Danielu lituje, protože se musela vyrovnat nejen s tím, že Ondřej stále neuzavřel kapitolu svého života se svou exmanželkou, ale i s jeho netradiční zálibou v převlékání za ženu. Jeden skandál za druhým. Jako by se Danielině cestě za dokonalým štěstím neustále stavěly překážky.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz