Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Muži nejvíc přitahují ženy tím, co si vůbec neuvědomují

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: JKByrd, Pixabay

Když potkáte mladou krásku se starým neudržovaným pracháčem, je jasné, čím ji okouzlil. Bohatý není každý, jsou ale věci, které můžou mít všichni muži prakticky hned a ženy z nich šílí.

Článek

Uznávám, že peníze jsou silné afrodiziakum, nicméně v kombinaci s typem muže popsaným výš jaksi ztrácí své kouzlo. Aspoň pro mě. Co ale kouzlo neztratí nikdy jsou věci, které dělají muže mužem v očích ženy prakticky hned a rozpálí ji i po dvaceti letech manželství.

Ženy nejsou složité, jak se může zdát. Stačí jen znát manuál. Potřebujete prostě jen vědět, co okouzluje tu vaši. A taky si uvědomit, že mezi myslet si a vědět je velký rozdíl.

Když přijmete fakt, že každá žena je jiná a každé se líbí něco jiného, přestanete ženy srovnávat. To je cesta správným směrem. Mnohdy nemusíte ani pokládat otázky nebo složitě zjišťovat, co na vás vaši ženu přitahuje. Stačí se jen zamyslet a zavzpomínat.

Pracujte pro svou rodinu a žena vás odmění

Jestliže přistihnete svou ženu, jak vás pozoruje při práci, můžete si být jisti, že je to to, co ji k vám přitahuje. Muž, který něco umí a je ochotný pro svou ženu a rodinu udělat, je sexy. Proč myslíte, že v reklamách makají pěkní mladí chlapi?

Stejně tak ale svou ženu můžete přitahovat v obleku, soustředěně ťukající cosi do počítače nebo v prodejně při rozhovoru se zákazníky. Některé ženy přitahuje um, jiné intelekt a další zase třeba způsob komunikace. Není tedy až tak důležité, co děláte, ale že se jí tak líbíte.

Neodhánějte ji v tu chvíli, i když vás to třeba znervózňuje, a užívejte si její pozornost. Opětujte její pohled a klidně se i nechejte vytrhnout z toho, co právě děláte, a věnujte jí letmý dotyk nebo polibek. Projevení vaší touhy je pro ženu signál, že její touha může být naplněna a pro vás může znamenat přinejmenším zajímavý večer.

Upravte se tak, aby vás každá chtěla, ale jen pro tu svou

Samozřejmě to, že vaše žena reaguje na vaši práci neznamená, že máte chodit v montérkách nebo kvádru celý den každý den, přestože vám sluší. Naopak. Sprcha a čisté volnočasové oblečení vás vrhne zase do jiného světla a uvolní vás. Upravené vousy, vlasy a ruce, a vědomí, že vám záleží na tom, jak v očích své ženy vypadáte, dává vztahu a touze další rozměr.

Každá žena chce mít vedle sebe upraveného muže a to nejlíp každý den, nejen při výjimečných příležitostech. Pokud vám to není vlastní, vypěstujte si nový zvyk a uvidíte, co se stane. Taky se jí nezapomeňte zeptat, jestli se jí taková změna líbí a jen tak mezi řečí prohodit, že to děláte pro ni. Dáte jí tím najevo, že je pro vás důležitá a že vám na ní záleží. To jsou body navíc.

Když ti pořád srdce slouží a po své ženě toužíš, věř, že v životě jsi vyhrál.
Raego

Zvládejte v klidu děti a pomozte s nimi

Žena je samozřejmě schopná zvládnou za přítomnosti dětí všechno. To ale neznamená, že ji věčné vytrhávání z práce nebo myšlenek potřebami čůrat, smrkat či pokládat stále stejné otázky, nekomplikuje situaci. Noční vstávání k dětem, málo odpočinku a času pro sebe, ji může deprimovat a dohánět k zoufalství.

Není větší pomoc pro ženu a víc plusových bodů pro muže, než to, když se táta věnuje dětem v klidu a pohodě. Nehuláká na ně a neválí se u televize s pivem. Něco společně malují, tvoří nebo staví, smějí se a děti se při tom baví. Táta je v pohodě, v klidu odpovídá na miliony nepodstatných otázek a všechno zvládá s přehledem.

Máma se může věnovat věcem, které potřebuje udělat, a sem tam se postavit do futer a kochat se pohledem na svou rodinu, přetékajíc láskou. Nejen k dětem, ale hlavně k muži, který je pro ni v tu chvíli parťákem a obrovskou pomocí. Má čas myslet si na svého muže s láskou a touhou.

Mluvte o své ženě hezky, začnete o ní tak smýšlet

To nejhorší, co se ženě může stát je, když o ní její muž před kamarády začne mluvit jako o staré. Určitě už jste to slyšeli nebo možná i použili Moje stará toto a moje stará hento… Paradoxně je to problém hlavně středního věku, kdy žena zdaleka ještě stará není, ale už se tak o ní smýšlí a navíc i veřejně mluví.

Neúcta, kterou to symbolizuje, se s každým dalším použitím toho slova dostává stále hlouběji do podvědomí muže, až se tam nakonec zakoření tak, že už o své ženě nedokáže smýšlet jinak. Odchází s tím do práce, celý den tam s tím žije a přiživuje to stylem Su zvědavý, co zas stará vymyslí. Vrací se s tím domů k ženě, po které pak chce, aby k němu byla milá a s láskou se mu odevzdala.

Pokud jste tento typ muže, rozhodněte se ve svém vlastním zájmu toto změnit, a až z vás bude mít zase vypadnout moje stará, použijte namísto toho prostě jen moje žena. Protože ženou bude celý život. A namísto neúcty jí tím projevte úctu. Každý tento nový projev úcty totiž postupně změní energii mezi vámi. Váš vztah se uzdraví a s uzdravením přijde zase i touha a vášeň.

Tancujte s ní, kdykoliv to jde

Toto vám asi ani říkat nemusím. Stačí si vzpomenout na začátky vašeho vztahu, kdy jste spolu nejspíš tancovávali hodně. Minimálně víc, než teď. Tanec uvolňuje endorfiny - hormony štěstí. Sevření v náruči a přitisknutí se k sobě při tanci, bývá často jedním z nejerotičtějších zážitků. Přestože chybí přímé fyzické spojení, prolínají se při tanci energie a působí podobně jako objetí. Žena je v tu chvíli vedena mužem, což probouzí jeho sílu a zároveň zesiluje jejich pouto, pokud nějaké mají.

Při tanci se u milenců posiluje fyzická přitažlivost, tak toho využijte. Není nic milejšího než, když muž vytrhne ženu z jejího stereotypu, aby si s ní pár minut jen tak zatancoval. Aby jí byl blíž a vyjevil svou touhu. Je to nejjednodušší způsob, jak ženu stimulovat a probudit v ní vášeň. Jen zvolte správný čas, aby vám třeba nespálila topinku.

Nemusíte kupovat nejdražší kolínskou, abyste své ženě voněli

Vůně je jedna z nejdůležitějších věcí a každá žena upřednostňuje jinou. Jsou ženy, co si nepustí k tělu muže bez parfému nebo deodorantu, některým nejvíc voní bezprostředně po osprchování. Najdou se ale i takové, co jim muž voní po cvičení, kdy jeho tělo vyplaví v potu kvanta steroidů, které vlivem bakterií vytváří jeho nezaměnitelnou přirozenou vůni. A nakonec jsou i takové, kterým chlap nejvíc voní po osmihodinovce na stavbě.

V této věci si ale není dobré jen něco myslet. Jak to vaše žena má s vaší vůní je potřeba vědět. Pokud si neuvědomujete, kdy se k vám nejvíc tulí nebo tulívala, tak se jí prostě zeptejte.

Ne nadarmo se říká Líná huba, holé neštěstí. A vědět, kdy jste pro svou ženu nejmíň přitažliví, je základ. Je samozřejmě příjemnější slyšet, že vám to sluší a hezky voníte, ale když žena řekne, že v tomto stavu se k ní nemáte přibližovat, natož na ni sahat, je to prostě motor, který by vás měl hnát kupředu. Nebojte se ho využít.

A tím se dostávám k poslední a neméně důležité věci.

Víc si užijete, když nebudete pod vlivem

Ano, možná jste pro svou ženu okouzlující, když máte lehkou špičku, protože jste zábavní a umíte se napít do super nálady, ale určitě ne každý den a s kamarády. Je totiž rozdíl opít se spolu a hezky si pak užít, a přijít domů pozdě, napitý a s hospodským odérem.

Bohužel alkohol je metla lidstva a hlavně chlapi si často bez piva po práci a pořádné pařby o víkendu neumí život představit. Ale když si to odepřete, zjistíte, že se i bez toho točí svět. Doma je víc klid a žena se zdá být povolnější.

O situaci, kdy přijdete domů a klátíte se před ní jak stromek ve větru se raději ani nebavím. Alkohol a drogy jsou zabijáci nejen vášně, ale hlavně vztahu. A netýká se to jen mužů, ale i žen.

Tak se, kluci, snažte. Ať vaše holky nemusí být ve stresu, v jakém stavu se zase vrátíte, a můžou se na vás těšit s otevřenou náručí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz