Hlavní obsah
Krása a fitness

Miss Alabama má 150 kg

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay.com

Nová miss Alabama prý vyvolala pozdvižení, protože nemá míry, které všichni chceme mít.

Článek

Konečně s tím někdo zamíchal, konečně nezůstala na pomyslném trůně vychrtlá špageta s anorexií, pro změnu je tam holka krev a mlíko, která váží jeden a půl metráku.

Samozřejmě nemá ideální křivky a kdoví, zda se bude věnovat modelingu, jako ostatní missky, ale určitě je to změna, která může dodat sebevědomí holkám, které by nikdy neměly odvahu se do takové soutěže přihlásit, sledují na svém těle každý špíček navíc a mít podobné míry by je asi srazilo úplně na kolena.

Ona si to tahle miss určitě také „vylíže až do dna“, protože se ihned zdvihla vlna kritiků, co upozornili na to, že její obezita je morbidní a že porotci podporují špatný životní styl a bůhví co ještě. Ji samotnou to možná bude motivovat k práci na svém těle, aby byla zdravější, hlavně, aby neposlouchala závistivce, co sami nic nedokázali a o nic se nesnažili.

Ano, tolik kilogramů je pro děvče opravdu dost, ale když soutěží vysoká štíhlá děvčata, která se svou váhou určitě také nemají zdravou hmotnost, protože se vsadím, že jejich BMI atakuje nezdravou hranici, o tom se tolik nediskutuje, ačkoli to může zavánět i anorexií. A ta má také poměrně vysokou mortalitu, je rovněž nebezpečná.

Myslím si, že se zvolením této dívky, která o to usilovala 10 let. tak strašná újma nevznikla. Otylých je všude ve světe spousta, bojuje se s tím všude, začíná to už u dětí a žádná miss na tom zásluhu nemá, určitě ani nebude nikoho inspirovat k tomu, aby se přejídal.

Na druhou stranu to může pomoci všem, co hážou flintu do žita a myslí si, že stejně nic nemá cenu, protože mají nějaké to kilo navíc, ačkoli se snaží, aby ho shodili. Všechno má cenu. Život přece není o kilech, ale o tom, co prožíváme. A pokud nedojdeme na vrchol hned, musíme zabrat, aby se vysněný cíl přiblížil. Jednou to přijde, jednou to určitě všichni uvidí. Krása přece není jenom na povrchu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám