Hlavní obsah

Modlitba za uzdravení duše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: anastasiia-shevchenko

Modlím se, za uzdravení duše která trápí mysl i tělo.

Článek

Modlím se,

za uzdravení duše která trápí mysl i tělo. Kéž je duch těla uzdraven duchem božím, prozářen laskavostí vyplívající ze zdravého  sebevědomí. “ Drahá duše netrap se, vždyť krása světa je tu pro tebe. Pro tvou potěchu, ne pro tvé ničení. Stačí se podívat tím správným směrem. “

Kéž jsi uzdravena sebeláskou, rozzáříš se zdravím, tryskajícím z tvého srdce, do kterého dýchl Bůh. Ať voníš nejkrásnější vůní dle ročního období. Na jaře jako rozkvetlá jabloň, v létě teplým sluncem, na podzim všemi barvami padajícího listí a v zimě jako vánoční čas.

Modlím se za tvou výjimečnost neboť bys světu chyběla. Za tvoji ojedinělost a neobvyklost. Za tvé uvědomění si sama sebe jako někoho, kdo je milovaný. Máš právo zářit zdravím.

Bůh s tebou milá duše.

Amen

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám