Hlavní obsah
Víra a náboženství

O partnerech kteří nám dávají křídla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Existuje velice vzácný druh lidí. Jsou to partneři, kteří nám dávají křídla. To je ten úžasný člověk, díky kterému se ráno usmějeme dřív než otevřeme oči.

Článek

Existuje velice vzácný druh lidí. Jsou to partneři, kteří nám dávají křídla. To je ten úžasný člověk, díky kterému se ráno usmějeme dřív než otevřeme oči. Na kterého si v průběhu dne vzpomeneme třeba když prší, jestli má deštník. Je to osobní anděl. My lidé máme potřebu hledat anděly v nebi. Většinou jsou vedle nás. Jsou to partneři, kteří nás podporují. Když jsme nemocní, unavení nebo upracovaní. A někdy jsou chvíle, kdy začne bolet duše. V takové chvíli se projeví, aby mohli svým teplem prozářit temnotu, která se nás chce skrze bolest zmocnit. Bojuje a nedovolí aby se stalo něco zlého. Jde s námi tam, kam potřebujeme dojít a kolikrát odstraní překážky o kterých ani nevíme. Jsou to hodní lidé, snaží se vyjít  naproti našemu já a postarat se, aby mu nic nechybělo.

Při takové péči se jednoho dne stane, že nám samotným narostou křídla. Začneme létat a vnímat svět jinak. Potom se sami můžeme stát osobními anděly, kteří chrání. V takovou chvíli není nic nemožné. Můžeme třeba studovat, nebo podnikat. Začít hrát na housle nebo psát. V tuhle chvíli si uvědomíme jak silné osobnosti jsme. Pokud nám někdo říkal „To nedokážeš“ a my jsme mu věřili, tak teď víme, že neměl pravdu. V zrcadle vidíme jinou, krásnější verzi vašeho já. Události a různé situace jdou řešit snadněji. Sami se najednou chováme k lidem kolem sebe lépe s větší trpělivostí a pochopením. Více se usmíváme. Vidíme cesty, které jsme předtím neviděli a je lehké po nich jít.

Někdy se stane, že je člověk zaslepený a říká si - ale já takového partnera nemám. Nikdy se mnou takhle nebyl. Opravdu? Počítá se každý moment, každá partnerova myšlenka ve které se ocitneme, která se zlehka otře o jeho srdce. To je totiž místo, kde se křídla začínají vyvíjet a růst. To, že křídla nejsou vidět, neznamená, že tam někde nejsou. Někdo je nerad ukazuje, aby o ně nepřišel. Chrání si je. Pro nás. Mimochodem, té ochraně se také říká láska.

Přeji všem krásná silná křídla.

S láskou Ali

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám