Hlavní obsah

Kam na jídlo v Českých Budějovicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Unsplash

Plánujete si zajet na výlet do kouzelných Českých Budějovic a nevíte kam si zajít na jídlo? Podívejte se na několik oblíbených restaurací.

Článek

Možná se nacházíte v Českých Budějovicích (a nebo sem plánujete jet) a ještě nevíte, kde si pochutnáte na něčem dobrém. Tak se pojďte podívat!

1) Restaurace Masné krámy

Restaurace Masné krámy je nepochybně součástí historie. Podle webu Kapitalio se zde dříve nacházely menší řeznictví, kterým se říkalo právě Masné krámy. Dnes už se na místě nachází tato restaurace, kde mají výborná česká jídla. I ceny jsou docela přijatelné.

2) Bistro Magdalene

Sice se jedná o bistro, možná ale budete překvapení, jak krásné bistro to ve skutečnosti je. A co se týče jídla, je to ještě mnohem lepší. Můžete si dát polévku, hlavní jídlo, dezert, které vypadají téměř jako mistrovská díla.

3) Kozlovna u Zelené Ratolesti

Kozlovna u Zelené Ratolesti je dalším místem, kde si pochutnáte zejména na českém jídle. Interiér restaurace může působit poněkud ponuře, ale jídlo i pivo jsou parádní.

Zdroj: Autorský text, Kapitalio

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz