Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Aby sex nebyl stereotyp - tohle stojí za vyzkoušení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels - autor: Rodolfo Clix

Je asi přirozené, že po letech vztahu můžeme v posteli spadnout trochu do stereotypu. Pojďme ale vyzkoušet nějaké pomocníky, kteří nám náš sexuální život pomůžou okořenit.

Článek

V životě spoustě z nás tu a tam nastane období, kdy je najednou víc práce, víc starostí a víc povinností, než obvykle. Toto všechno většinou zvládnete, vždy se to nějak udělá. A ve většině případů se to zvládne na úkor sexu. Večer padneme do postele a jsme rádi, že jsme rádi, natož sbírat sílu na nějakou postelovou akrobacii. Ráno pak vylítneme z postele na budík, uděláme kávu a zase běžíme. Čas na to udělat si hezké společné ráno s naší polovičkou je zase v nedohlednu. Nebo když nic jiného, domluvíme se partnerem či partnerkou na „středy“. Protože středa, je ho tam třeba, že… A máme pocit, že náš sexuální život nějakým způsobem udržujeme. Dvě minuty z boku, dvě minuty já na tobě, dvě minuty ty na mně… „Jooo, miláčku, to se ti povedlo“, pusa na dobrou noc a můžete si to úspěšně zase na týden odškrtnout. Pokud ale do tohoto nechcete spadnout a jste schopní si nějakou hoďku za týden najít, oživte si svou předehru, nebo sex nějakou skvělou erotickou pomůckou.

Věnujte čas předehře!

Na předehru si můžete vybrat spoustu pomocníků, kteří Vám toho druhého pomůžou připravit. Co takhle zkusit erotickou masáž? Okořeňte to trochu a místo klasického oleje si kupte erotickou olejovou masážní svíčku. Zapalte ji, nechte ji chvilku hořet a až se rozpustí trošku oleje, použijte ho. Nakapejte pár kapek teplého oleje na záda a hýždě své polovičky a pusťte se do práce. Dobrou práci odvede i lechtátko z peříček. Použijte pouta, na výběr je jich spoustu, připoutejte svého miláčka a trošku ho pozlobte. Líbejte, masírujte, drážděte peříčkem.

Máte doma vibrátor?

Bzm bzm a hotovo? Vybavte si svůj arzenál. Na trhu je spoustu vibrátorů s odlišným využitím. Skvělý je například párový vibrátor. Během styku skvěle rozvibruje oba partnery a dochází ke stimulaci klitorisu, bodu G, ale i penisu. Tyto vibrátory mají dálkové ovládání a spousty režimů. Aby vše správně klouzalo, klidně použijte lubrikační gel určený pro použití s erotickými pomůckami, nejlépe na vodní bázi. Pokud jste začátečníci v oblasti vibrátorů a ještě žádný nemáte, toto Vám může pomoci ve výběru.

Nebo co takhle vibrační kroužek?

Dochází k lehkému zaškrcení mužova penisu a při přírazu se tím krásně stimulujete i klitoris ženy. Zvolte takovou polohu, aby kroužek měl dobrý přístup ke svému místu určení. Ženy, osedlejte si své muže a trošku sobecky si po něm jezděte podle svých potřeb. Pánové si užijí pohled na Vás!

Chcete vyzkoušet anální sex?

Co si první připravit toho druhého tenkým análním vibrátorem, nebo třeba análním kolíčkem? Může ho použít jak žena, tak i muž. Ženy, pokud chcete svému partnerovi trošku okořenit felaci, zkuste masáž prostaty. Jeho anální otvor si můžete připravit právě třeba análním vibrátorem, análním kolíčkem nebo umělým prstem. Opět nezapomeňte na gel.

Pánové, dopřejte své ženě skvělý orgasmus. Mezi mými články naleznete i jeden na téma squirtingu. Ke squirtingu můžete své partnerce dopomoci vibrátorem s širokou hlavicí. Tento článek si můžete prokliknout zde.

Pokud Vaše žena nemá problém dosahovat orgasmu třeba pouze vnitřní stimulací, ještě jí to trochu okořeňte. Skvělé jsou návleky na penis s vroubky. Vůbec se nebojte větších vroubků a výstupků. I když to na první pohled může vypadat trošku děsivě, uvidíte, že jste udělal dobře, že jste vzal soupravu s pořádnými vroubky. Ty malé nejsou ani cítit. Vás tyto návleky opět trochu zaškrtí, případně si pořiďte i zvlášť nějaký škrtící erekční kroužek, nebo třeba stahovatelnou erekční šňůrku.

Tento výčet pomůcek považuji za takové běžné, které však odvedou dobrou práci, pokud Váš sexuální život začíná spadávat do stereotypu a chcete svůj sex trochu oživit, nebo třeba i koupit nějaký dárek Vaší drahé polovičce. Pokud ale stereotyp v posteli není Váš případ a umíte to rozparádit, jen chcete ještě malinko experimentovat, zkuste zabrousit na erotickém eshopu do sekce BDSM. Nemusíte hned oblékat latex a svazovat se s roubíkem v puse, ale najdete tam spousty druhů pout, třeba i na kotníky. Nějaké menší bičíky, kostýmy a erotické kožené postroje pro ženy, které Vám přidají zase trošku jiný šmrnc.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz