Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jak mít lepší sexuální život v  novém roce?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik

Nový rok, nový sexuální život. Je vaše novoroční předsevzetí být ještě lepším milencem nebo milenkou? Jste na správném místě.

Článek

1. Zjistěte, kde se nachází bod G nebo P

Můžete si hrát sami se sebou nebo to vyzkoušet na partnerovi. Když víte, kde se bod G nachází, můžete trénovat squirting a orgasmus v bodě G. Když víte, kde se nachází bod P, můžete trénovat orgasmy prostaty, které jsou možné i bez erekce. Jak orgasmus bodu G, tak orgasmus bodu P jsou neuvěřitelně intenzivní, jako vlny rozkoše celého těla, které začínají hluboko uvnitř. Jak najít bod G najdete podrobněji zde.

2. Dopřejte partnerovi erotickou masáž

To je tak velkorysý čin, který můžete udělat pro partnera. Doteky od někoho komu důvěřujeme, jsou uklidňující, a pokud se jedná o vzájemnou masáž mezi partnery, může být super vzrušující. Dejte si v roce 2024 záležet na tom, abyste nezapomínali na erotickou masáž, naučte se, jaký typ doteků je partnerovi či partnerce příjemný, a jak prostředí kolem sebe udělat extra sexy.

3. Ptejte se

Chcete znát univerzální sexy vlastnost? Zvědavost. Když je milenec skutečně zvědavý na partnerovy touhy, je mnohem snazší mluvit o sexu. A co víc, můžete spolu cíleně plánovat sex!

4. Ujasněte si své fantazie a vzrušení

Když víme, co se nám v posteli líbí, ulevíme partnerovi od nutnosti hádat. Skvělí milenci vědí, co chtějí, a nebojí se partnera zeptat. Prokažte tedy svým současným i budoucím partnerům obrovskou laskavost a věnujte více času sami sobě při fantazírování o tom nejlepším sexu.

5. Vyzkoušejte nějakou novou úchylku

I když se nepovažujete za perverzní, je úžasné vyzkoušet věci, které jsou nové, u sexu to platí dvojnásob. Nezapomeňte, že „úchylka“ je technicky vzato cokoli mimo oblast běžného sexu - ať už jsou vaše předsudky jakékoliv. Takže rok 2024 může být tím, kdy vyzkoušíte sprosté řeči, nebo rok, kdy vyzkoušíte pásky přes oči a pouta, vyberte si nějakou aktivitu, která vám přijde lákavá. A pak se do toho pusťte!

Vyzkoušejte tyto věci a uvidíte, jak bude váš sexuální život v novém roce ještě úžasnější.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz