Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Role-playing. Svět erotické fantazie, kde můžete být kýmkoliv!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://www.pexels.com/cs-cz/foto/1591595/ Alexander Krivitskiy

Role-playing neboli hraní rolí. Převezměte na sebe identitu někoho jiného a zažijte novou formu vzrušení, něčeho zakázané, splňte si své erotické fantazie.

Článek

O čem role-playing je?

Podstata je jednoduchá. Představte si, že jste úplně někdo jiný, podle toho se oblečte, pořiďte si nějaké rekvizity a zatáhněte do svého scénáře partnera či partnerku. Máte z toho strach? Domluvte si v páru bezpečné slovo, po kterém hrátky, případně celý akt přerušíte.

Jakou roli převzít?

Pro začátek může být velice snadná hra na doktora a pacienta. Bílý plášť seženete jednoduše. Myslím, že pánové jistě ocení péči od sexy zdravotní sestřičky.

Nebo co takhle pan ředitel a jeho sexretářka? Mini sukýnka, rozepnuté knoflíčky u halenky, stažené vlasy a plastové brýle… Vaši muži budou v sedmém nebi.

Takové překvapení můžete udělat svému partnerovi i bez předchozí domluvy.

Pokud se Vám nechtějí kupovat žádné doplňky, můžete si domluvit se svým partnerem či partnerkou schůzku v baru, v restauraci a udělat si rande naslepo. Použijte jiná jména, jiné profese, znovu se seznamte. Schválně, jestli spolu odejde i domů a prožijete „nezávazný“ večer se vším všudy.

Role-playing jako praktika pro pokročilé

V rámci BDSM, kde bývá významné postavení rolí v rámci dominantního a submisivního v páru. Zde si už určitě určete nějaké bezpečné slovo. Pokud chcete BDSM vyzkoušet, či se inspirovat, můžete se podívat na článek zde.

Stále Vám chybí ještě trochu inspirace? Inspirujte se oblíbenou scénou z filmu, filmovou postavou…

Role-playing je svět fantazie, kde můžete být kýmkoliv chcete, čímkoliv chcete a prožívat tím nespoutané a nové vzrušující sexuální zážitky. Tak se toho nebojte a mrkněte i zde.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz