Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Zaměřeno na klitoris. Triky a tipy pro muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Alexander Krivitskiy https://www.pexels.com/cs-cz/foto/cernobily-model-rezijni-pozovani-5675028/

Je mnoho žen, které mají problém dosáhnout orgasmu pouze při přirážení při sexu. Ale stimulace jejich klitorisu? To už je něco jiného…

Článek

Sex bez orgasmu může být skvělý, ale orgasmus je přeci jenom na sexu to nejlepší. Nemáte problém svou partnerku uspokojit prsty? Pojďte tyto své dovednosti přesunout i do nejrůznější sexuálních poloh, případně zkoušejte takové polohy, kdy dochází ke tření ženina klitorisu.

Své snahy můžete trochu podpořit zvýšením citlivosti a celkovým prokrvením intimních partií. Kdo by neslyšel o španělských muškách?! Španělské mušky jsou téměř legenda. Dokonale prokrví, ženy dosáhnou orgasmu rychleji a bude i silnější! Můžou je použít i muži, kterým zlepší erekci, kvalitně prokrví celý penis a můžete si užívat déle a plnohodnotněji.

Vše je připraveno, prokrveno a nyní se zaměřte na ty správné polohy.

Poloha na koníčka. Při této poloze má žena skvělý přístup k tomu, aby si o vás třela v průběhu styku svůj klitoris. Nechte ale tempo při sexu na ní a „nekecejte“ jí to do toho. Když sami začnete přirážet a ženě tímto udáte tempo, zase z toho nic nebude. Nechte ji, ať si po vás jezdí sama, jak jí to bude příjemné. Případně ji můžete trochu rukami přitlačit pánev ke svému tělu, ať ji vytvoříte trochu odpor, který bude muset překonat. Klitoris se jí o vás bude třít silněji a budou i víc pracovat její poševní svaly, které jí k orgasmu dopomohou. Je to docela jednoduché a vy se ani moc nenadřete.

Další skvělou polohou pro náš účel může být poloha z boku. Ležíte oba na boku, žena je k vám zády. V této poloze máte volné ruce, které můžete skvěle využít. Když žena nadzvedne horní nohu, máte k ní dokonalý přístup. Klidně použijte trochu dráždivého lubrikačního gelu, ať to pěkně klouže, dráždí a procvičte si svůj prstoklad. Dopomoci si můžete i nějakou vibrační, nebo podtlakovou nasávací hračkou. V této poloze na sebe může i žena lehce sahat, tak si klidně nechte vést ruku a ona si vás sama nasměruje podle svých potřeb.

Pro tento účel poslouží i poloha na pejska. Žena je na všech čtyřech a když si překříží nohy a tlačí je k sobě, hodně se tam zúží prostor. Pro vás tam bude těsněji, což jistě také oceníte a dochází i k příjemnému tření klitorisu. Opět můžete své ženě pomoci prsty, nebo hračkou. Zapomeňte na rychlé přirážení, zpomalte, ať je prožitek intenzivnější.

Vděčná klasika, která nikdy neurazí! Misionář! Pouze stačí, když muž přitiskne pánev své ženy ke svému tělu a záměrně ji o sebe tře. Může to to dělat jen tak „na prázdno“, nebo si pořiďte vibrační kroužek. Opět mějte pomalé a intenzivní tempo, ať má vaše partnerka dostatek času. Když budete jen přirážet, tření jejího klitorisu bude nulové. Další možností je, že se žena zapře o nohy a nadzvedne pánev, máte tak dokonalý přístup k jejímu klitorisu bříškem palce.

A kdyby se přeci jenom náhodou nepoštěstilo dojít až do slastného finále, věřím tomu, že jste si tímto svou ženu pořádně nachystal a své snažení můžete dodělat i jinak. Můžete se inspirovat i na mém starším článku zde.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz