Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Iluze lásky: Ach, to seznamování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com (Janeb13)

Je jedno, jak se seznámíte. Přes seznamku, v kavárně, nebo knihovně. Všechno vede k tomu prvotnímu seznamování.

Článek

Když na sebe narazíte na seznamce, tak vidíte fotky, přečtete si něco o něm/ní a chvíli si píšete. Buď hned poznáte, že to není to pravé ořechové a nebo vám dotyčný sedne a domluvíte si schůzku.

Jdete na vámi zvolené místo schůzky a s napětím čekáte. Na fotce pohledný, mladý muž a z auta vystoupí tak o 20 let starší prototyp. Co? Jako vážně? Proč tam proboha nedávají aktuální fotky?

Na jiné schůzce se o druhém dozvíte kolik mají na účtu, jak drahý bylo jejich auto a jak si z fleku mohou koupit barák. Jeho první zájem o vás je, kolik vyděláváte. Pro tenhle typ zajisté bude prioritní charakter. Ach jo, tak dál.

Teď to musí vyjít, určitě. Jako perličku narazíte na muže, který vypadá celkem dobře, dobře se vám s ním povídá, než přijde téma na potencionálního partnera. To se rozmluví, jak ho děsně bere ta malá, křehká blondýnka z fitka. Sakra, vždyť já jsem pravý opak!

Už se tomu akorát musíte smát. S kapkou nadsázky to dáváte k dobru v hospodě a místo prvotní nervozity a strachu jdete na další schůzku myšlenkou: ,,Tak co to bude tentokrát?“

Také máte nějakou pěknou seznamovací perličku? Klidně ji hoďte do diskuze, ať si rozšíříme obzory.

Hodně štěstí při seznamování a lovu zdar…

Článek berte prosím s nadsázkou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám